Posts

Kávéval és teával is szolgálhatunk az ébresztő dallamok mellet. A Cafe88-ban Nagy Ági és Gedzo - ofisöl!

Image may contain: 1 person

Kinek kéne egy ilyen jószág?
Ez a Lécci Bürgés Dávid /R88 műsorvezető/-vel! 🙋‍♂️

Image may contain: text
Recommended by 24 people
toller Sender und gute Musik,habe euch 3 Wochen gehört,morgen geht es wieder nach hause,schade das i...ch in Deutschland keine Möglichkeit habe euch zu hören..Gruß Peter See More
Per pillanat? Lefújni ezt borzalmas tér átalakítási tervet. 95 % ellenzi a kommentekből itélve, jó l...enne tudni, kinek az érdek ez förmedvény! See More
Igen kellemetlen, amikor egy rádióhoz tartozó médiaszemélyiség (Szeged Szeme, "Gabca") egy halálos b...aleset után a védekezni képtelen áldozatba rúg bele. Még kellemetlenebb, ha minden valószínűség szerint vétlen az áldozat. És különösen kellemetlen, ha az adott kérdésről pl. vezetéstechnikai instruktoroknak, stb. más a véleményük.

A még rosszabb, hogy az adott munkatárs körül termelődik a hype, többen tanulnak olyantól, akinek eszébe sem jut a relatív gyorshajtás, hogy sok útszakasz más-más jármű esetében más sebességgel biztonságos, és sok más hasonló. Ezt ugyanis az általatok promotált vétlen halottba belerúgdosó oktató, ahogy nem vette észre, úgy ezt a kérdést tanítani sem tudja. A vezető baleseti és halálozási ok a relatív gyorshajtás.

Ezzel nem számoló oktatót, aki halottakba rúg bele alaptalanul, promotálni azt is jelenti, hogy tudatosan építitek fel az autóvezetők egy olyan generációját, aki e kérdésben nem kap megfelelő oktatást súlyos felelőtlenség.
See More
Videos
Úgy úgy :D Ez a Mizu :D
90
5
Szép volt Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapat‼️‼️🏆🥇Szívből gratulálunk nektek minden szegedi nevében‼️❤️
272
3
Club88 - DJ TYMO - LIVE
103
50
Photos