Címlap - sat-tv-radio

Minden DIGI elõfizetõnél elérhetõ lett a Spíler 1 és a Spíler 2!

2019. január 11.
DIGI TV Január 11-én valamennyi DIGI TV elõfizetõnél elérhetõvé vált a Spíler 1 és a Spíler 2!
Utolsó frissítés ( 2019. január 11. )
Tovább...
 

UPC kábelre is érkezik az ATV Spirit

2019. január 10.
ATV Spirit Január 14-tõl a UPC digitális kábelszolgáltatásában is elérhetõvé válik az ATV most indult közérzeti szórakoztató csatornája, az ATV Spirit.
Utolsó frissítés ( 2019. január 10. )
Tovább...
 

Spíler 1 és Spíler 2 a DIGI TV-n!

2018. december 31.
DIGI TV December 31-én elindult a Spíler 1 és a Spíler 2 tesztadása a DIGI TV mûholdas platformján.
Utolsó frissítés ( 2018. december 31. )
Tovább...
 

Börtön és kártérítés illegális mûsorterjesztésért

2018. december 22.
Pirate TV A Magyar Kommunikációs Szövetség, mint a magyarországi kábeltelevíziós és vezeték nélküli internet szolgáltató kis- és közepes vállalkozások legnagyobb, jelenleg több mint 120 taggal rendelkezõ érdekképviseleti szervezete a következõ közleményt teszi közzé:

Tudomásunkra jutott, hogy a közelmúltban a Pesti Központi Kerületi Bíróságon megszületett az elsõ olyan hazai jogerõs büntetõ ítélet, melyet televíziós csatornák tartalmához kapcsolódó szerzõi jogok megsértése ügyében hoztak.

Utolsó frissítés ( 2018. december 22. )
Tovább...
 

Megvették a UPC Direct-et

2018. december 21.
UPC Direct Az M7 Group bejelentette, hogy megveszi a Liberty Global-tól a hazánkban UPC Direct név alatt futó mûholdas szolgáltatót.
Tovább...
 

mindiGO TV-re cserélte a Mindig TV App-ot az Antenna Hungária

2018. december 20.
mindiGO TV mindiGO TV néven megújítja online tévészolgáltatását az Antenna Hungária. A nevében, funkcióiban és tartalmilag is megújult szolgáltatásban regisztrációt követõen már 16 tévécsatornát érhetnek el díjmentesen a nézõk és mostantól nemcsak Android és iOS készüléken, hanem a tv.mindigo.hu weboldalon böngészõbõl is elérhetik a csatornákat.
Utolsó frissítés ( 2018. december 20. )
Tovább...
 

Január 8-tól érkezik az ATV Spirit

2018. december 19.
ATV Spirit Január 8-án ATV Spirit néven indul el az ATV szórakoztató csatornája.
Utolsó frissítés ( 2018. december 19. )
Tovább...
 

Kandalló TV a Hello Digital-on és az IttOtt.TV-n

2018. december 18.
Hello Digital logo Az idei tél sem múlik el anélkül, hogy valamelyik szolgáltató ne kínálná a lobogó tûz látványát a tv képernyõjén keresztül.

A UPC és a Telekom után idén már az Eurocable két szolgáltatása, a Hello Digital és az IttOtt.TV nézõi is elérhetik a Kandalló TV relaxációs adását.

Utolsó frissítés ( 2018. december 18. )
Tovább...
 

Ultra HD (4K) csatorna indult a Hello Digital-on!

2018. december 14.
Hello Digital logo Úgy tûnik véget ért az eddigi Ultra HD tesztsugárzás és helyét a Filmbox család Ultra HD (4K) csatornája, a FunBox UHD vette át a Budapest körzetében elérhetõ Hello Digital-on.
Utolsó frissítés ( 2018. december 15. )
Tovább...
 

Megérkezett a Film4 is a UPC Directre

2018. december 14.
Film4 December 13-án megérkezett a Film4 a UPC Direct elõfizetõk képernyõire is!
Utolsó frissítés ( 2018. december 14. )
Tovább...
 

Magyar fejlesztésû interaktív kvízszoftver mutatkozott be az RTL Klubon

2018. december 13.
RTL Klub Az RTL Klubon mutatkozott be a magyar Duelbox által fejlesztett Duelbox InStudio interaktív játékshow-megoldás, amely a csatornán vasárnap reggelente mûsoron lévõ PénzÜgyesek vetélkedõt szolgálja ki innovatív élõ platformmal. Az ország elsõ tévés pénzügyi-gazdasági-vállalkozói kvízmûsorában középiskolás csapatok mérik össze pénzügyi ismereteiket a Duelbox által biztosított felhõ alapú keretrendszer használatával. A Duelbox korábban az ATV és a Discovery Channel csatornáknak is szállított már Magyarországon élõ interaktív megoldásokat, idén szeptemberben pedig a világ legjelentõsebb médiapiaci kiállításán, az Amszterdamban megrendezett IBC Show-n szerepeltek sikerrel.
Tovább...
 

Rövidesen valódi tv csatornaként jelentkezik a roma Dikh TV

2018. november 26.
Dikh TV Megkezdte lineáris tv csatornájának tesztelését az eddig csak online sugárzó Dikh TV, az elsõ magyar roma szórakoztató csatorna.
Utolsó frissítés ( 2018. november 26. )
Tovább...
 

Három kódolatlan csatorna a MinDig TV-n

2018. november 24.
MinDig TV November végén több csatorna is kódolatlanul érhetõ el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkezõ kínálatában. November 26. és december 9. között a Discovery és a TLC csatornákat láthatják ingyenesen a MinDig TV nézõi. November 25. és december 9. között pedig a SuperTV2 elérhetõ kódolatlanul.
Tovább...
 

Sok magyar HD csatornával bõvült a Slovak Telekom kínálata

2018. november 16.
Telekom November 15-tõl több magyar nyelvû HD csatornát érhetnek el a szlovák Telekom elõfizetõi IPTV és mûholdas csomagok részeként.
Tovább...
 

Maradnak a Filmbox csatornák az Antenna Hungária kínálatában

2018. november 16.
Filmbox Szerzõdést hosszabbított az SPI / Filmbox Magyarország és az Antenna Hungária. A két cég 2014 óta dolgozik együtt, az eddigi sikeres együttmûködésnek köszönhetõen újabb két évet írt alá a két társaság, így 2020. szeptember 30-ig élvezhetik a nézõk a FilmBox Basic és a FilmBox Premium csatorna nyújtotta filmeket. A MinDig TV Extra elõfizetéses csomagjaiban való megjelenésen túl a FilmBox Live internetalapú szolgáltatása is elérhetõ a szolgáltató kínálatában.
Utolsó frissítés ( 2018. november 16. )
Tovább...
 

Kútba eshet a DIGI-Invitel összeolvadás

2018. november 14.
DIGI TV Félrevezetõ közlés miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) – 90 millió forint bírság kiszabása mellett – visszavonta a DIGI/Invitel-fúziót engedélyezõ határozatát, és egyúttal új eljárást is indított, amely a megtévesztés által érintett piacok újbóli értékelését célozza. A hatóság a felek kérelmére – gazdasági érdeküket és az elõfizetõi szolgáltatások folytonosságát mérlegelve – engedélyezte az új eljárás lezárásáig az összefonódás végrehajtásának folytatását a tranzakció többi részét illetõen kirendelt ellenõrzõ biztos felügyelete mellett.
Tovább...
 
Add a Startlaphoz
Mûsorajánló
TV mûsor
© 2019 sat-tv-radio