RHS - voksenuddannelser - forløb for studenter over 25 år
Lille tekst
Normal tekst
Store tekst
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk - (�bner nyt vindue)
Print siden

Forløb for studenter over 25 år

Har du en studentereksamen, og er du fyldt 25 år, så kan du på kort tid tage grundforløbet på en erhvervsuddannelse og blive klar til en elevplads inden for kontor, handel, event eller detail.  

Længde og indhold i forløbet afhænger af, hvad du har med af erfaringer fra tidligere job og uddannelse. Vi tilrettelægger forløbet, så det passer specielt til dig, og derfor skal du starte med at have vurderet dine realkompetencer. Undervisningen foregår som blended learning og er flexibelt tilrettelagt.


Student fra stx, hf eller htx
Er du student fra stx, hf eller htx, så kan du tage grundforløbet på  højest 10 uger. Efter grundforløbet følger det to-årige hovedforløb, hvor du er elev i en virksomhed.

Der undervises i følgende fag:
- Afsætning niveau C
- Virksomhedsøkonomi niveau C
- It niveau C
- Uddannelsesspecifikt fag.

Forløbet afsluttes med en eksamen og en grundforløbsprøve.
Studiestart d. 05/2-2018.
 
Student fra hhx
Er du student fra hhx, kan du tage forløbet på højest 5 uger og efterfølgende starte på det to-årige hovedforløb som elev i en virksomhed.

Der undervises i følgende fag:
- Uddannelsesspecifikt fag.

Forløbet afsluttes med en grundforløbsprøve.
Studiestart d. 19/3-2018.

Karriere som faglært 
Forløbet for studenter giver adgang til en erhvervsuddannelse inden for en række merkantile områder. Du kan for eksempel blive faglært inden for: 

- Kontor
- Handel
- Event
- Detail.

Forløbet for studenter over 25 år er en forudsætning, hvis du har en studenter-eksamen og ønsker en uddannelsesaftale med en virksomhed inden for kontor, handel, event eller detail.


Studiestart

Vi starter løbende forløb fra august 2017.

Tilmelding

Du søger om optagelse ved at sende tilmeldingsblanketten til den adresse, der er angivet på blanketten eller på mail til [email protected].

Find tilmeldingsblanket her.

Information

Har du spørgsmål til forløbet, kan du kontakte sekretær Kirsten Lauridsen på telefon 8852 3304 mandag-fredag kl. 8-14 eller på mail [email protected].