RHS - Handelsgymnasiet - Undervisnings- og arbejdsform
Lille tekst
Normal tekst
Store tekst
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk - (�bner nyt vindue)
Print siden

Undervisnings- og arbejdsformer

På Handelsgymnasiet bruger vi mange forskellige undervisnings- og arbejdsformer. Foruden almindelig klasseundervisning vil du blandt andet møde projektarbejde, undervisning med computeren i fokus, case-opgaver med virkelige og erhvervsrettede problemstillinger, temadage, studierejser og tværfagligt arbejde. Af og til tager vi på virksomhedsbesøg og inddrager gæster fra erhvervslivet i vores undervisning. Vi bruger mange forskellige arbejdsformer, fordi vi gerne vil ruste dig til tiden efter Handelsgymnasiet.

I det virkelige arbejdsliv smelter fagområderne sammen, og man bruger ofte flere metoder til at løse en opgave.Samtidig lever og arbejder vi i fællesskaber, hvor samarbejde og ansvarlighed er vigtige egenskaber. Vi har ikke afskaffet den ”almindelige” undervisning, men med mange forskellige arbejdsformer sikrer vi, at du bliver rustet til at klare dig bedst muligt efter uddannelsen – hvad enten du får brug for studiekompetencer eller vælger at gå direkte ud på arbejdsmarkedet.  

Projektarbejde på Gundsø Rådhus

Projektarbejde på Gundsø Rådhus

 

 

Loading the player ...

 

  

Nye undervisningsformer

Nye undervisningsformer fængsler

Imodus - drengeprojektet

Handelsgymnasiet deltager fra efteråret 2011 og 3 år frem i et stort projekt - Imodus - der blandt andet går ud på at udvikle undervisningsformer, der får flere drenge til at gennemføre uddannelse. I projektet deltager både gymnasier, universiteter og andre højere uddannelsesinstitutioner, og det er støttet af Vækstforum Sjælland.

I projektet arbejdes der dels med nye undervisningsformer som erstatning for den traditionelle klasseundervisning. Desuden arbejdes der med nye opgaveformer som erstatning for traditionelle opgaver i form af stile og andre almindelige skriftlige afleveringsformer.

At lære gennem rejser

Mange af studieretningerne på Handelsgymnasiet inkluderer én eller flere rejser til alverdens spændende destinationer - fra Kina over Indien til USA. Alle vores rejser har et fagligt indhold og erfaringen er, at udbyttet er stort. I en globaliseret verden er det vigtigt, at man kommer ud og oplever verden og får trænet sine fremmedsprog. Samtidig understøtter rejserne det sociale miljø i klasserne.