RHS - Erhvervsuddannelser - Eud

Eud

​Uddannelse inden for butik, handel og event

 

Med eud-forløbet Eud Business får du mulighed for at gøre karriere i både små og store virksomheder inden for en lang række brancher.

Uddannelsens opbygning
Uddannelsen består grundforløb, et hovedforløb og eventuelt en overbygning.Grundforløb
Grundforløb 1 (GF1) er for elever, som kommer fra 9. eller 10. klasse direkte eller inden for højst et år. Alle andre starter direkte på grundforløb 2 (GF2).

På Roskilde Handelsskole kan du tage Eud Business som grundforløb 1.

Hovedforløb
Efter GF1 og GF2 fortsætter du som elev i en virksomhed inden for det område, du har valgt (detail, handel eller event). I løbet af elevtiden skal du på kortere skoleforløb, som afhænger af det område, du har valgt.

Optagelseskrav
For at blive optaget på Eud Business skal du have afsluttet 9. eller 10. klasse og have bestået afgangsprøven med et gennemsnit på mindst 02 i både dansk og matematik.

Vejledning og information
Vi holder åbent hus i studievejledningen hver onsdag kl. 12. Her kan du tale med en vejleder, og få svar på spørgsmål om Eud Business.

Du kan også kontakte en studievejleder på telefon 8852 3200 alle hverdage kl. 13-14 eller på mail til [email protected].


Studiestart 15. januar 2018

Du kan stadig nå at starte på eud i dette skoleår.

Du kan starte på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2 alt efter din baggrund.

Har du brug for hjælp til at vælge uddannelse så kontakt studievejledningen på telefon 8852 3200 mandag til fredag kl. 13.00-14.00 eller på
[email protected].

Du tilmelder dig eud via optagelse.dk.