Nilsby IK – Innebandy

Nilsby IK

Välkommen till nya sajten! 
Här kan du följa oss genom Division 1 västra Svealand.

Senaste nytt..

IVER, Nytt klädmärke, ny sponsor.

Vi lägger ytterligare en samarbetspartner till gänget och hälsar spännande klädföretaget IVER välkomna till Nilsby IK. Och inte nog med det, IVER ger alla Nilsby-supporters en välkomstrabatt som heter duga. Gå in på www.iverstore.com och ange koden IVER65 och ni ...
Läs mer

Tränarens funderingar.

Tränartrojkan Anton Fallbråten (Huvudtränare), Mikael Widén (Assisterande) och Robin Granlund (Assisterande) funderar...

Sportchefen om årets nyförvärv.

5 starka nyförvärv (I skrivande stund) i mix med nästan alla från laget som förde oss upp ger en fantastiskt stark trupp. Vi välkomnar följande:

Tacksamma för våra sponsorer.

Utan våra sponsorer & samarbetspartners skulle det aldrig fungera. Vi är så oerhört tacksamma för alla er som vill samarbeta med oss.

Lite siffror från säsongen 2018/2019

1
Poäng
1
Gjorda mål
1
Insläppta mål
1
Utvisningsminuter
1
Mål på hemmaplan
1
Mål från backar
1
Poäng i 1:a kedjan
1 %
Bra stämning
Nilsby spelar Kallsta Open i Augusti

Kallsta Open i slutet av augusti kommer att ge oss en perfekt start och lägesrapport.

KAIS Mora, AIK, Skövde Karlstad, Skoghall, Hagfors och så Nilsby.

Nu börjar motståndet i Kallsta Open klarna. Och att det blir tuffa matcher råder det inget tvivel om. De flesta lag har SSL eller Allsvensk rutin. Alla lag hittar du under Läs mer. Just nu är lottningen inte gjord, men läggs in så fort den är klar. Nilsby mot AIK i kvartsfinal, det skulle vara något det.

Vi kommer i år att träffa på tuffast möjliga motstånd i Kallsta Open i slutet augusti. Lag från både Norska elitserien, Allsvenskan och division 1 möte i säsongens första drabbningar. Samtidigt ger det oss bra möjligheter att testa olika formationer inför seriestart i september. 

Vi kollar kommande motståndare.

Vi fortsätter kollen och kollar västerut och hittar lag som nosat på Allsvenskan. Alingsås kom dock 9:a. Har flera duktiga poängskapare i laget. Hela 124 gjorda, men också 137 insläppta. Lite svårbedömda med tanke på det.
Alingsås
Ett av de bättre lagen tror jag. Kvalade för Allsvenskan mot duktiga Lidköping i tuffa matcher. Har Linus Svahn (65 poäng säsongen som gick) men också duktiga backar som gör mycket poäng. Här krävs en kanonmatch för att hämta poäng.
Stenungsund
5:a och nära Allsvenskt kval senast. Duktige backen Emil Johansson levererar massor men har också ett par duktiga forwards i bl a Falkenholt o Ögren Jag ser Floda som ett mittenlag kommande säsong och här blir det tuff kamp.
Floda

Samarbeta med oss, sponsring, matchvärd eller bara kontakta?

Använd knappen nedan för att skicka ett mejl eller ring 0767852706