læger.dk |

Hvad er dit næste karriereskridt?

Få individuel sparring hos Lægeforeningen på spørgsmål og udfordringer, du oplever i dit lægeliv.

Læs mere

Nyheder

Svendborg-sagen: Styrelsen for Patientsikkerhed beklager udtalelser

  • Lægeforeningen
18. oktober 2017

Styrelsen for Patientsikkerhed beklager uforbeholdent udtalelser fra sektionsleder om en frikendt læge i Svendborg-sagen.

Verdenslægeforeningen: Der mangler evidens for brug af medicinsk cannabis

  • Lægeforeningen
17. oktober 2017

Der findes i dag ikke tilstrækkeligt med viden om, hvordan medicinsk cannabis virker. Før man kan beslutte at gøre det lovligt at bruge cannabis til behandling af patienter, er det nødvendigt med mere grundig forskning, mener Verdenslægeforeningen.

Lægeforeningen: Styrelsesdirektør må forklare udtalelse om frikendt læge i Svendborg-sag

  • Lægeforeningen
16. oktober 2017

Lægeforeningens formand, Andreas Rudkjøbing, har bedt Anne-Marie Vangsted, direktør i Styrelsen for Patientsikkerhed, om at kommentere de stødende og helt uacceptable udtalelser fra sektionsleder i styrelsen om en frikendt læge i Svendborg-sagen.

Læger roser farvel til produktivitetskravet

  • Lægeforeningen
04. oktober 2017

Der er meget stor tilfredshed i Lægeforeningen med, at regeringen og Dansk Folkeparti har lyttet til læger og andre sundhedsprofessionelle og har aftalt at afskaffe produktivitetskravet fra 2018.

Indfør minimumspriser på øl og sprut

  • Lægeforeningen
02. oktober 2017

Prisen er afgørende for, hvor meget alkohol især unge drikker. Derfor foreslår Lægeforeningen at indføre minimumspriser for at mindske danskernes store og skadelige forbrug af øl og spiritus.

Lægeforeningens sekretariat får ny organisering

  • Lægeforeningen
29. september 2017

Den 1. oktober 2017 bliver Lægeforeningens sekretariat organiseret i seks nye områder. Ændringen sker for bedre at kunne støtte medlemmernes i deres hverdag og de udfordringer, de møder.