Κουνούπι αδέσμευτη ενημέρωση

Ειδήσεις

Ένας ψεύτικος διαγωνισμός από το «Aegean-y.club» κυκλoφόρησε ευρέως τις τελευταίες μέρες στο facebook, δήθεν προσφέροντας δύο "δωρεάν" εισιτήρια της Aegean.
Ο χρήστης υποτεθείτε ότι θα κέρδισε τα εισιτήρια αν απαντούσε σε μερικές ερωτήσεις και μοιραζόταν τη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Το Μουσικό Σχολείο Χίου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με τα σύνολα κιθάρας και χορωδίας.

Φιλανθρωπική Συνεστίαση για την ενίσχυση του Έργου του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου διοργανώνει, με την Ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Μάρκου, η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΙΟΥ,ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ στην Ενοριακή αίθουσα της Παναγίας Ερειθιανής Βροντάδου στις 27 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00.

Συνελήφθη, χθες (15-12-2017) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συνελήφθη το Σάββατο στη Χίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, ένας ημεδαπός ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας για όλες τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες εν γένει οι οποίες αργούν κατά τις Κυριακές, ορίστηκε η 26η Δεκεμβρίου

Σύνολο εμφανίσεων σελίδας: 1,774,497
Μοναδικές επισκέψεις: 728,081
Από :7 Φεβρουάριος, 2012