NAGYON KÜLÖNLEGES KÍNAI HOROSZKÓP 2018! HAMAROSAN INDUL AZ ÚJ KÍNAI ÉV, AMI KÜLÖNÖSEN FONTOS LESZ NEKED! EZT HOZZA SZÁMODRA A KUTYA ÉVE!

Kínai horoszkóp 2018: Konfliktusokkal terhelt lesz a kutya éve.

2018, a kínai horoszkóp szerint a Kutya éve lesz, és február 16-án veszi kezdetét. Ez az időszak talán elég lesz, hogy pszichésen felkészüljünk arra, ami ez után fog következni. A kutya, a kínai horoszkópban az értelem és a védelem szimbóluma, ugyanakkor az előttünk álló 2018-as évet egy nagyon érzékeny és sérülékeny időszakká változtathatja a történelem szempontjából. Erre az időszakra jellemző lesz, hogy mindazok, akik elégedetlenek szociális helyzetükkel, ennek hangot is adjanak, hogy ezáltal egy elfogadhatóbb életszínvonalat tudjanak biztosítani gyerekeik számára.

A kínai hagyomány és babona szerint, a Kutya szimbóluma alatt álló időszakokat heves konfliktusok jellemzik. A vas Kutya éveit talán még ennél is pusztítóbb energiák jellemzik, mely akár a háború előszeleként is értelmezhetőek. Ez a vas Kutya éve legközelebb 2030-ban következik be. A 2018-as évben mindannyian nagymértékű toleranciáról és empátiáról kell tanúbizonyságot tennünk, hiszen csak így tudjuk megőrizni a karmikus egyensúlyt és elkerülni a fölösleges konfliktusokat.

A 2018-as kínai horoszkópot a Föld Yang energiái uralják. Ez azt jelenti, hogy a jövő év tele lesz olyan eseményekkel, melyek a biztonsággal, társadalmi megmozdulásokkal lesznek kapcsolatban. A világ vezér egyéniségei hallatni fogják szavukat, a társadalmi párbeszéd és szolidaritás kapcsán. Földünk tele lesz a különböző társadalmi rétegek közötti konfliktusokkal, melyek a kapzsiságból, a mérhetetlen egoizmusból és a nemtörődömségből fakadnak. Ezen csak egy nagyméretű kulturális impulzus segíthet, úgy egyéni, mint a közösség szintjén.

Mindezek ismerősen hangzanak számodra? Attól tartunk, hogy igen.

Ezért ebben a bizonytalan helyzetben, nagyon fontos, hogy megtartsuk hitünket, tiszta szívünket és lelkünket. Nézzük tehát, mit kell tennünk, hogy átvészeljük ezt az időszakot!

Győződjünk meg arról, hogy jó barátokkal vagyunk körülvéve, akikre mindig számíthatunk!

Mert könnyebb egy munka kapcsolatot kialakítani, mint igaz barátokra lelni. Tudjuk, hogy a munkahelyi sikerek általában együtt járnak az anyagi sikerekkel. De a bajban, az igaz barátok jelenléte mindennél fontosabb. És nem a Facebook barátokra gondoltunk, hanem azokra, amelyek segítségére minden körülmények között számíthatunk. És minél több ilyen baráttal rendelkezünk, annál jobban érezzük magunkat. Egy kutatás kimutatta, hogy azon személyek esetében, akik nem rendelkeznek barátokkal, a túlélés esélyei a felére csökkennek. Ezért minden erőnkkel azon legyünk, hogy úgy a munkánk, mint a személyes kapcsolataink terén, minél több igaz barátra tegyünk szert.

Figyeljünk kellőképpen a megfelelő alvás mennyiségére, hiszen a pihenés semlegesíti a negatív energiákat!

Egy nehéz nap után, a jó minőségű alvás hozzásegít az elveszett energiák pótlásához, és ezáltal jobban tudunk koncentrálni a munkánkra. Az alvás ugyanakkor fontos a boldogságunk szemszögéből is. Po Bronson és Ashley Merryman újságírók, a NutureShock című lapban megállapítják, hogy az alváshiányban szenvedő emberek hajlamosak a velük történt negatív dolgok kihangsúlyozására. Ugyancsak a kialvatlanság számlájára írható, hogy az ilyen embereken elhatalmasodik a félelem és a harag érzése.

Töltsünk minél több időt a család és a barátok társaságában!

Ez a kijelentés úgy hisszük nem kerül bizonyításra, hiszen nincs nagyobb boldogság annál, mint amikor a családdal és barátokkal tölthetjük a szabad időnket. A Harvard Egyetem kutatója, Daniel Gilbert szerint, semmi nem tölthet el bennünket nagyobb boldogsággal, mint a szeretteink és barátaink közelsége. Ezért különösen az előttünk álló évben becsüljük meg úgy a barátainkat, mint a családunkat, hiszen a bajban csak rájuk tudunk számítani teljes mértékben.

(filantropikum)

Ki született a Kutya évében? Ahogy az előbb említettük, a Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, s tart egészen 2019. április 2-ig – így azok a kisbabák, akik ebben az időszakban születnek, a kínai horoszkóp szerint Kutyák lesznek. De lássuk, hogy mely születési dátummal rendelkezők mondhatják még el magukról ugyanezt! Azok, akik 1934. február 14. és 1935. március 3., 1946. február 2. és 1947. január 21., 1958. február 18. és 1959. február 7., 1970. február 6. és 1971. január 26., 1982. január 25. és 1983. február 12., 1994. február 10. és 1995. január 30., valamint 2006. január 29. és 2007. február 17. között születtek.

WRITER

 

MA ESTE KÜLÖNLEGES LESZ A HOLD! SZUPER HOLD, KÉK HOLD ÉS HOLDFOGYATKOZÁS IS LESZ! HASZNÁLD KI A HOLD EREJÉT!

Január 31.-én szuper hold, kék hold és holdfogyatkozás lesz egyszerre, 152 év után először

Az égbolt változásai fantasztikus jelenségeket produkálnak. Január 31,-én nemcsak egy, hanem három jelenségnek lehetünk a tanúi. Egyszerre lesz kék hold, szuper hold és holdfogyatkozás, írta a Space.com.

Ez a jelenség azért is különleges, mert legutóbb 1866.március 31.-én láthattuk ezt az egybeesést. Tehát 152 évvel ezelőtt jött létre az, hogy a holdfogyatkozással egyidőben az úgynevezett szuper hold és a kék hold is ugyanabban az időben volt látható. Igazán különleges esemény ez a csillagászat és a Hold kedvelői számára.

Ha szeretnéd tudni, mit is jelent a “kék hold”, szuper hold” és “holdfogyatkozás”, akkor olvass tovább.

A kék hold jelenség, 2, 7 évenként látható. Ez a kifejezés anglo-szaxon eredetű és a 16. századtól kezdve használják. Ez a kifejezés azt jelzi, hogy egy hónapon belül másodszor lesz telihold.

A szuper hold akkor jelenik meg, amikor a Föld és a Hold között a legkisebb a távolság, azaz 356.000 és 406.000 km. Január 31.-én a két égitest közötti távolság 359.000 km. A hold sokkal nagyobbnak látszik és szép fényes lesz.

Végül pedig holdfogyatkozásról akkor beszélünk, amikor a Hold a Föld és a Nap között helyezkedik el. Ezt a jelenséget a legjobban Indiában, Francia Polynéziában, Új-Kaledóniában és Nyugat-Afrikában láthatjuk.

Napi horoszkóp
2018. január 31.

Kos
Kedves Kos! Igazán nem panaszkodhatsz erre a napra. Ügyeid a lehető legjobban intéződnek, hivatásban, pénzben, szerelemben egyaránt sikerekre számíthatsz. Ma semmivel nem tudnak kihozni a sodrodból, de az igazság az, hogy nem is történik olyan esemény, amely erre késztetne. Kedveseddel is tökéletes az összhang, de a független Kosok is könnyen összefuthatnak ma az igazival.

Bika
Kedves Bika! Ez a nap nem igazán kedvező számodra. Komoly nehézségek adódhatnak, melyek rengeteg energiát felemésztenek. Elkeseredésre azonban semmi okod, hiszen eddig sem vallottál kudarcot, most sem fogsz. A lényeg, hogy most is teljes erőbedobással láss neki feladataidhoz, és akkor nincs olyan akadály, amit át ne ugorhatnál. És nem is vagy egyedül a problémák megoldásában.

Ikrek
Kedves Ikrek! A békés pihenésnek lejárt az ideje, rá kell lépned végre a tettek mezejére. Ne aggódj, a csillagok is segítségedre lesznek, és még abban is támogatnak, hogy az üzleti életben régóta szövögetett álmaidat valóra váltsd. Lehetőségek tárháza tárul ma eléd. Érdemes odafigyelni rájuk, mert nem tudhatod, lesz-e ismétlődés. A nap egyébként ismerkedésre is tökéletesen alkalmas.

Rák
Kedves Rák! A pozitív gondolkodás nagyon fontos lenne ma számodra. Sokszor ugyanis akkor is falra fested az ördögöt, amikor nem is lenne szükség aggodalmaskodásra. Ha ma is így teszel, akkor még meg is jelenhet. El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. A kellemetlen előérzeteket tedd el máskorra. Próbáld meg ma elfoglalni magad és más irányba terelni gondolataidat.

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Fáradt vagy, és munkádat is fásultan végzed. Semmiben nem találsz örömet. Rád férne egy alapos kikapcsolódás. Bár lustálkodni nem szeretsz, pihenni azért lehetne. Aktív pihenéssel is töltheted idődet, például egy kis esti bulizgatással. Most egyébként is időszerű lenne, mert a csillagok segítenek a kapcsolatteremtésben. Ki tudja, később jól jöhet az ismeretség.

Szűz
Kedves Szűz! Kirobbanó tetterővel és energiával bírsz. A mag, amit most ültetsz, nagyon hamar kikel, és rövid idő múltán már a gyümölcsét is learathatod. Környezeted is a segítségedre lesz mindenben, támogatják elképzeléseidet. Ez nagyon sokat számít, ugye tudod? Érdemes lenne most minden munkának elvégezni az oroszlán részét. Ki tudja, mikor leszel legközelebb ilyen energikus.

Mérleg
Kedves Mérleg! Lendületes, tetterős vagy. Ez a lendület környezetedet is magával ragadja. Ezáltal tökéletes csapat körvonalazódik ki, mely csodás eredményekre képes. Igyekezz behajtani kintlévőségeidet is. Ha nem megy szép szóval, légy egy kicsit erélyesebb. Elvégre neked is fizetned kell a közértben a kenyérért, hiszen nem adják ingyen. Ráadásul minden egyre csak drágább lesz.

Skorpió
Kedves Skorpió! Ma nem vagy kibékülve környezeteddel. Állandóan úgy érzed, hogy ki akarnak használni, vagy valamibe belerángatni, ami neked nem jó. Félelemre azonban semmi okod, hiszen kiváló diplomáciai érzéked és az a bizonyos belső sugallat nem hagyja, hogy olyanba rántsanak bele, amiből károd származhatna. Kicsit jobban oda kell figyelned, és résen lenni. Ennyi az egész.

Nyilas
Kedves Nyilas! Az álmodozásnak lejárt az ideje. Most már a tettek mezejére kell lépned, és meg kell valósítanod elképzeléseidet, álmaidat. Ennek azért van itt az ideje, mert majd kicsordulsz a tettvágytól, a tenni akarástól. Anyagi helyzetedben is szerencsés fordulat várható, és komoly, hasznos kapcsolatokra tehetsz szert, amelyeknek később igencsak hasznát veszed majd.

Bak
Kedves Bak! Sokan visszaélnek nagyvonalúságoddal, és ki is használnak ezért. Most azonban, amikor neked is szükséged lenne segítségre, senki nincs a láthatáron. Olyan problémákba, feladatokba ütközöl, amelyek meghaladják képességeidet. És sajnos egyedül kell megbirkóznod velük. Ha ezt most megoldod, igenis büszke leszel magadra, és rájössz, hogy nem vagy ráutalva senkire sem.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! Elképzelhető, hogy komoly döntéseket kell hoznod. Ezt azonban nem bánod, mert vannak dolgok az életedben, melyekről azt kívánod, bárcsak tisztázódnának már. Ha jó döntést hozol, vége az álmatlan éjszakáknak, a gonddal teli hétvégéknek. Arra azonban vigyázz, hogy dilemmázás közben nehogy félvállról vegyél egy ajánlatot, mely később visszaüthet, gyengíthet pozíciódon.

Halak
Kedves Halak! Furcsa helyzeteket hozhat ez a nap. Még rejtett képességeidet is latba kell vetned, hogy megtaláld a megfelelő megoldást. Ne aggódj, a most tett erőfeszítések hamarosan pénzt is hoznak a konyhára. És az is megeshet, hogy tekintélyt és elismerést vívsz ki magadnak környezetedben. Ne feledd: semmi kapkodás, szépen, lassan haladj előre. Akkor biztosan nem ér csalódás.

 

JÖVŐ HÉT A PÉNZ HETE! ITT EGY PÉNZHOZÓ ÁLDÁS,AMI VONZZA A PÉNZT MINT A MÁGNES!

ÁLDÁS! NEM KERÜL SEMMIBE, MÉGIS VONZZA A PÉNZT, MINT A MÁGNES!


Mindent megpróbálsz, hogy pénzt keress, de miután kifizetsz mindent kiürül a pénztárcás? Nem mindenki hisz a pénzvonzó mágiákban. Pedig ezek működő dolgok, csak hinni kell. Ha hiszel, a jó energiáidat a gondok megoldására fogod összpontosítani. Az anyagi helyzeteden is javíthatsz ezzel a technikával.

A napi rituálék megszabadítanak a feszültségtől és még a pénzt is vonzzák.

A pénzvonzó mágiához szükséged lesz:
6 szem bors
2 marék rizs
2 piros gyertya
2 üvegedény
Elkészítése:
Az egyik üvegedénybe tégy vizet, mosd ki és öntsd ki belőle, majd hagyd száradni. Egy maréknyi rizst és három szem borsot tegyél bele. A másik üveggel is így járj el. Az egyiket tedd a hálószobába, a másikat a konyhába. Mindegyikbe tegyél egy gyertyát és gyújtsd meg. A gyertyákat kicserélheted, de a befőttesüveg tartalmát ne. Ez a módszer segít a szakrális kommunikációban. Amíg ég a gyertya, ha lehet ne fogadj vendégeket.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

 

A KOS KELLEMETLEN BESZÉLGETÉSRE SZÁMÍTHAT, A BIKA NAGY LEHETŐSÉG ELŐTT ÁLL, MÍG LESZ, AKI VÁRATLAN PÉNZT KAP MA! EZT ÍGÉRIK MÁRA ACSILLAGOK >>>


Kos

Lehet, hogy mostanában egyre gyakrabban gondolsz, arra, hogy új munka után kellene nézned. Lehet azonban, hogy nem kell ilyen drasztikus lépéssel kezdened. Talán elég lenne, ha a főnököddel elbeszélgetnél arról, hogy több pénzre lenne szükséged. Meg fogja adni, amit kérsz.

Bika

Személyes varázsod miatt verhetetlen vagy abban, hogy társaságban meggyőzz embereket szinte bármiről. Ezt általában ki is használod. Most valaki arra kér, hogy csatlakozz hozzá és segítsd őt a munkájában. Lehet, hogy ez egy nagy lehetőség számodra, úgyhogy készülj fel!

Ikrek

Most úgy érzed, hogy egy kis szabad levegőre van szükséged, hogy feltöltődj egy kis energiával. Talán sétálj egyet, vagy menj en kocogni. Nem szabad nagyon sokat vállalnod egyszerre, ha nem akarod, hogy túl korán kiégj.

Rák

Te általában nagyon lelkiismeretesen végzed el a rád szabott feladatokat, talán túlságosan is, így hajlamos vagy saját magadat elhanyagolni. Meg kell tanulnod, hogy egyensúlyba hozd az életed és elegendő időt kell hagynod önmagadra is.

Oroszlán

Ma arra vágysz, hogy a környezetedet felfrissítsd, vagy legalább átrendezd egy kicsit. Nem szereted a monoton dolgokat ezért időnként leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy új dolgokat vásárolj. Nem kell sokat költened arra, hogy felfrissítsd otthonod, néha elegendő egy szép virág, vagy pár jópofa dísztárgy is.

Szűz

Lehet, hogy ma kellemesen csalódsz majd a szomszédjaidban, mert valamilyen esemény váratlanul összehoz benneteket. Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor egy új összetartó közösség születik és te annak a tagja vagy. Jó barátságok születhetnek ebből.

Mérleg

Ma lehet, hogy váratlanul egy nagyobb összeghez jutsz, talán egy örökség révén. Lehet, hogy most azon kellene elgondolkodnod, milyen módon fektesd be a pénzt. Okosan dönts és ne kapkodj, mert ez egy felelős döntés és érdemes hosszú távon gondolkodni.

Skorpió

A mai nap főleg a magánéleteddel fogsz foglalkozni és minden arra mutat, hogy partnereddel különös együttállásban vagytok. Talán most van itt az ideje, hogy kapcsolatotokat egy új szintre emeljétek. Kezdeményezz nyugodtan és meglátod, hogy a társad is jól reagál majd.

Nyilas

Ma bármihez nyúlsz, az sikerül és ezt a napot érdemes lenne ki is használnod arra, hogy a karriered érdekében tegyél. Menj előre és ne hagyd, hogy bármi is visszatartson! Nyitott ajtókat találsz.

Bak

Ma végre előrehaladást tudsz elérni valamiben, amivel már régóta azt érezted, hogy egy helyben topogtál. Mint mindig, a kemény munka végül meghozza a gyümölcsét és sikereket hoz számodra. Persze nem ülhetsz a babérjaidon sem. Addig üsd a vasat, amíg meleg!

Vízöntő

Ma arra kell rádöbbenned, hogy hamarosan vendégeid jönnek és te teljesen el vagy maradva a készülődéssel. Nem kell emiatt aggódnod, mert te elég kreatív vagy és az ilyen helyzeteket frappánsan meg szoktad oldani. Néha egy kis rendrakás és néhány holmi átrendezése éppen elegendő arra, hogy lekösse a vendégek figyelmét.

Halak

Általában keményen és lelkiismeretesen dolgozol, de gyakran érzed úgy, hogy nem haladsz eléggé a dolgaiddal. A jó hír az, hogy ez egyáltalán nincs így. Ráadásul küszöbön áll valami, ami egy új szintre emeli az eddigieket a karrieredben.

Forrás

WRITER

 

KÜLÖNLEGES KÍVÁNSÁG FA – KÍVÁNJ EGYET, MAJD VÁLASSZ EGY GYÜMÖLCSÖT! MAJD NÉZD MEG, HOGY VALÓRA VÁLIK-E A KÍVÁNSÁGOD VAGY HIÁBA VÁRSZ RÁ >>>

Kívánság Fa: kívánj, válassz egy gyümölcsöt és megtudod, hogy valóra válik-e.

1 – Van önbecsülésed és hited a képességeid felé. A kívánságod valóra válik.

2 – Energikus és céltudatos ember vagy, de sokszor elveszel a részletekben. A kívánságod egyelőre nem válik valóra.

3 – Te nem vagy az a fajta ember, aki céltudatosan cselekszik. Sajnos, gyakran inkább a “úszol az árral”, nem igazán próbálsz változtatni a sorsodon, bár szeretnél. Próbáld egyre célorientáltabban irányítani az életed, és higgy a képességeidben, A későbbiekben minden vágyad valóra válik!

4 – Nem vagy kitartó ember. Miután úgy gondolod, hogy valami teljesíthetetlen könnyen feladod. Ne add fel, akkor haladsz a helyes irányba. A kívánságod egyelőre nem válik valóra.

5 – Nagyon rohanó életet élsz. A kívánságod valóra válik, ha kicsit lazítasz a tempón.

6 – Te egy nagyon szerencsés ember vagy az életben, de néha mégis lusta. Ahhoz, hogy teljesüljön a kívánságod kicsit több erőfeszítést kell tenned a dolgok irányába.

7 – Az kívánságod valóra válik, de ez időbe fog telni. Legyél türelmes.

8 – Úgy tűnik, hogy neked ez már egy nagyon régi vágyad. Ne stresszelj rajta sokat, csak gondold azt, hogy meg fog valósulni. Az eredményre nem kell sokat várni.

9 – A kívánságod valóra válik hamarosan. Csak egy dolgod lesz, hogy megkérdezd magadtól: “Ezt hogyan hálálhatom meg?!”

10 – Legyenek szerényebb vágyaid, kicsit sokat kérsz az univerzumtól. Próbálj meg kevesebbel megelégedni, és akkor teljesülhetnek a vágyaid.

11 – A kívánságod nem fog teljesülni. Az oka: Nem hoztál érte semmilyen erőfeszítést, áldozatot.

12 – Megkapod, amire vágytál, hiszen sokat tettél érte.

Forrás: https://www.mindenegyben.com/

WRITER

 

VÁLASSZ EGYET AZ ANGYALI LEVELEK KÖZÜL! NE GONDOLKODJ CSAK BÖKJ RÁ AZ EGYIKRE ÉS MEGTUDOD MIT ÜZEN SZÁMODRA AZ ŐRANGYALOD 2018-RA! >>>

Válassz az angyali levelek közül – Ezt üzeni 2018-ra az Őrangyalod

Őrangyalunk számtalan módon üzenhet nekünk az Univerzum titokzatos jelrendszerét használva. Kaphatsz ismétlődő számsorokat, egy nap folyamán többször is hallhatod az üzenetet egy zenébe vagy tévéműsorba beágyazva, erőteljes álmok, vagy varázslatos események és különös ismétlődő érzések jelezhetik égi segítőink üzenetét.

Sokszor nem vesszük észre ezeket a jeleket, vagy csak nem merjük elhinni, vagy nem tudjuk megérteni a számunkra küldött égi üzenetek jelentését.

Most az angyali üzenet egyszerű és egyértelmű módon érkezik Hozzád!

Válassz egyet az alább látható 6 képből, és olvasd el a hozzá tartozó angyali levelet, amely Neked szól:

1.Valóra Váló Álmok – A Remény levele

Vágyaid hamarosan valósággá válnak! Lehet, hogy mostanában nem úgy alakultak a dolgaid, ahogyan vártad őket. De kitartó munkád és hited meghozza a gyümölcsét. Közeledik a nap, amikor Áldás ragyogja be életedet! Egyet ne felejts: minden nap legyen meg a hited és tudd, hogy angyalok ezrei munkálkodnak azon, hogy életed olyanná váljon, amit szeretnél.

2.A Bőség Eljön Hozzád – A Jólét levele

Talán sokszor féltél és álmatlanul forgolódtál a gondjaid miatt. Közeledik az idő, amikor az Univerzum kiárasztja Rád bőségszaruját és elhalmoz Téged minden jóval. Kívánságaid hamarosan valósággá válnak! Eddigi életednek, imáidnak és tetteidnek meglesz az eredménye!

3.Minden rendben lesz – A Béke levele

Az utóbbi időszak nehéz és sötét volt számodra. Azonban ne csüggedj, és ne add fel a jobb életbe vetett hited! Hamarosan letisztulnak körülötted a dolgok és csodálatos módon minden megoldódik! Ne feledd: Mindig a hajnal pillanata előtt a legsötétebb az éjszaka! Tarts ki, a megoldás közelebb van, mint hinnéd!

4.Csodálatos vagy! – Az Erő levele

Őrangyalod szeretné, ha tudná, hogy csodálatos lelked van. Erőd és kitartásod egy jobb életet tartogat számodra. De arra is kérnek, hogy most még adj bele mindent és ne add fel hited és kitartásod a csoda megtörténte előtt. Az élet, melyre vágytál, hamarosan megérkezik hozzád!

5.Mosolyogj, mert megérdemled a jó dolgokat! – A Hit levele

A kulcs a hozzáállásodban rejlik. Ahhoz, hogy megkapd az ég jutalmát tartsd meg hitedet és pozitív szemléletmódodat. Minden nap mosolyogj, hiszen minden napban van valami szép. Örömöd és békéd az, ami által megteremtheted és elfogadhatod az életedbe érkező ajándékokat! Egy percig se szomorkodj! És ne engedd, hogy a világ negativitása átragadjon rád!

6.Apró lépésekkel teljesülnek a nagy álmok! – A Képzelet erejének levele

Álmaid sebesen közelítenek feléd. Azonban fontos, hogy folyamatosan képzeld el a sikert! Álmodozz róla, mintha már valósággá vált volna. Érezd át milyen az, amikor teljesülnek a vágyaid. Mindent elérhetsz és megkaphatsz, amit szeretnél, ha folyamatosan pozitív képeket tartasz fenn magadról! Apró lépsekkel jutsz el célodig!

 

JANUÁRI PÉNZHOROSZKÓP A 12 CSILLAGJEGYNEK! A RÁK JÓL TESZI HA KOCKÁZTAT, AZ OROSZLÁN TEGYEN MEG MINDENT A SIKERÉRT! LESZ, AKINEK NEM LESZ KÖNNYŰ HÓNAPJA! ÍGY ALAKULNAK A PÉNZÜGYEID JNAUÁRBAN >>>

Januári pénzhoroszkóp minden jegynek – A Rák kockáztasson, a Bak ne ijedjen meg:

Kos

A Skorpióban járó Jupiter, valamint a Bakba érkezett Szaturnusz egész jó lehetőségeket kínál most számodra, akár látványos eredményeket is elérhetsz. Bátran kutass fel új pénzforrásokat, vállalj többletmunkát, így pedig gyarapíthatod a pénztárcád tartalmát. Talán most nem az a lényeg, hogy jelentős extra bevételek álljanak a házhoz, inkább a lassú, de érezhető, folyamatos emelkedésre kell törekedni, ami tartóssá is válhat.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Spórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Bika
Nehézkes pillanatokból és megoldandó feladatokból talán több is lesz a kelleténél januárban, emiatt pedig átmenetileg hullámvölgybe kerülhetsz. Sebaj, ne veszítsd el a hitedet! Te egy Bika vagy, fel fogsz ismét emelkedni. Láthatatlan kezek nyúlnak érted, segítő energiák támogatják a felállást. Ne félj attól, hogy nem leled meg az utat, amit keresel. Ami elsőre nem megy, majd sikerül másodjára.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Ikrek
Ötletek sokaságát engeded útnak az év elején, s az is remek gondolat lehet, hogy összefogj valakivel, új vállalkozást alapíts, vagy a már meglévőt alaposan átformáld. Bátran fordulj új irányba, s mutasd meg, hogy téged nem lehet lesöpörni vagy mellőzni. Igenis számítasz. Érdemes mindenre figyelni, hisz egy egészen izgalmas téma vagy ajánlat jöhet, amiből gyorsan lehet hasznot szerezni.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Rák
Engedd szabadon a fantáziádat, ha nem teszed, akkor továbbra sem tudsz kimozdulni a komfortzónádból. Ott bujkál benned egy remek ötlet – a téma bármi lehet, s meglepően sok embert érinthet. Van valami, ami szárnyakra szeretni kelni, rajtad múlik, mikor adsz ennek teret. A bátortalanság nem visz előrébb. A kockázatok ne tartsanak vissza az első lépés megtételétől. Egy remek elképzelés van a birtokodba, kezdd el a megvalósítást!

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Oroszlán
Ha azt érzed, hogy nem tettél meg mindent 2017-ben a sikerért, akkor ezt a kételyt alaposan járd körbe, így kiderülhet, hogy bizony meglepően jó eredmények is vannak a tarsolyodban. Tény, hogy alkalmanként bizony jóval több akadályt kellett megmásznod, mint máskor. Ne hibáztasd magad, tekints a 2018-as esztendő irányába, és raktározd el a fejedben azt, hogy az előtted álló év sokkal jobb lesz anyagilag.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Szűz
A 2017-es esztendő különféle eredményeit minden esetben a jó oldalról közelíted meg: mit tanultál meg, mit tapasztaltál, s mindez miként segíti a 2018-as esztendőt. Törekedj arra, hogy minden, ami 2018-ban megadatik, azt maximálisan kihasználva nagyon magasra juthatsz, így pedig a pénztárcád tartalma is garantáltan gyarapszik. Már januárban lehetőséget kapsz arra, hogy feltérképezd, mit kell tenned a növekedő bevételekért. Használj ki minden alkalmat erre.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Mérleg
Január hava tele lesz ösztönző energiákkal, beindítja a fantáziádat és fontos lépések megtételére sarkall. Ne térj ki ezen hatások elől, sokat veszíthetsz, ha homokba dugod a fejedet. Január 7-e körül jössz majd igazán lendületbe, innentől nem fogysz ki az energiából és az ötletekből sem. A zord idő nem veszi el a kedved a munkától és a gyarapodás lehetőségétől. Mindkettő fejlődésnek indul.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Skorpió
Számos lehetőség adódik januárban, mindegyik által fejlődhetsz, s mindegyikben ott rejlik az anyagi gyarapodás lehetősége is. Meglehet, hogy kettő vagy épp három is egyszerre nyílik meg előtted, nehéz lesz dönteni, melyiket válaszd, melyik a jó irány. lehet, hogy mind az? A sors izgalmas információkat bocsát rendelkezésedre, és nem dughatod a fejedet a homokba, nézz előre és cselekedj. Merj kilépni a megszokásokból!

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Nyilas
Sürgősen át kell gondolnod a közelmúlt eseményeit, így a 2017-es esztendőt, – hibákat, sikereket, le nem zárt ügyeket egyaránt. Az elhamarkodott kiadások, meggondolatlan lépések bizony alkalmanként okoztak némi fejfájást, ám 2018-ban mindent másképp csinálhatsz. Mersz változtatni? Januárban meg tudod alapozni stabil helyzetedet, ám, ehhez tudatosan kell tervezned az egész évedet, anyagi szempontból, már most.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Bak
Az év eleje megnehezítheti a költségvetésedet, főleg akkor, ha már mindent részletesen elterveztél. Váratlan kihívások elé állít a sors, így lényeges lehet, hogy alapos és megfontolt maradj. Ne siess, ne kapkodj el semmilyen döntést, ha kell, várj egy kicsit, így minden szempontból jó döntést tudsz hozni. Az anyagi döntések elkerülhetetlenek, de a türelem lesz az, ami megmutatja neked, hogy van más választási lehetőséged azon kívül, amit elsőre látsz.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Vízöntő
Régóta sóvárogsz jelentősebb anyagi gyarapodás, illetve ennek a forrása után? Most megadatik a lehetőség, hogy rálelj egy különleges ajánlatra, ugyanakkor ennek maximális kiaknázásához a régi, hátráltató szokások egy részét el kell engedned. Ez lesz a sikered titka. Sok meglepetésben lesz részed, s átmenetileg akár egy picit meg is rémiszthet a rengeteg fejlődési és gyarapodási lehetőség. Ne félj, menj, és mutasd meg, ki vagy!

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.

Halak
Teljes testeddel, eszeddel és lelkeddel azt érzed, szorgoskodnod és tüsténkedned kell a siker érdekében – és ez bizony így is van rendjén. Kifejezetten ajánlott a munkanapokat meghosszabbítani, ugyanis a plusz idő és energia többszörösen megtérül. Ki tudsz mozdulni a szűkre szabott komfort zónádból, vagy a már meglévő, stabil körülményeidet tudod még jobbá tenni.

Így segít a Hold:

Pénzforrások felkutatása, kiaknázása növő hold idején: január 1-jén, valamint 17-e után. Pénzspórolás, kiadásokkal összefüggő önmegtartóztatás fogyó hold idején: január 2-16. között.Forrás

WRITER

 

MOST FIGYELJETEK – A HOROSZKÓPOD ALAPJÁN EZEKET KELL ELENGEDNED AZ ÉLETEDBŐL MÉG IDÉN, 2018. VÉGÉIG! >>>> Ha követed a csillagjegyedhez tartozó leírás tanácsait, akkor sikeresen élheted meg ezt az évet! >>>

Horoszkópod alapján ezeket a dolgokat kell elengedned az életedből 2018 végére!

2018 végére a csillagjegyed szerint ezeket a dolgokat el kell engedned. Ha követed a csillagjegyedhez tartozó leírás tanácsait, akkor új lappal indíthatod a követező évet!

Kos (március 21- április 19)
Roppant ambiciózus vagy és mindig arra törekszel, hogy mindenben a legjobb légy .Ennek köszönheted, hogy ennyire sikeres vagy és mindig egy testhosszal a többiek előtt haladsz. Meg kell tanulnod elengedni azokat az alkalmakat, amikor épp nem te nyersz. mert nem lehetsz mindig mindenben az első. El kell fogadnod, hogy te is ember vagy és bizony neked is vannak gyengéid.

Bika (április 20 – május 21)
Előfordul, hogy néha hozol rossz döntéseket hozol te is, de hát ez így van rendjén. Senki nem várja el tőled, hogy mindig a megfelelő válaszokat add. Azokat az alkalmakat el kell engedned, amikor nem pont a legjobb végkimenetelt hozzák a döntéseid. Meg kell értened, hogy Te is emberből vagy és csak tanulhatsz a hibáidból.

Ikrek (május 22- június 21)
Mindig nagyon komolyan tartasz attól, hogy lemaradsz valamiről. Ezen nagyon fontos lenne túljutnod,minél előbb, mert bármennyire szeretnéd, mégsem tudsz egyszerre mindenhol jelen lenni. Életed során l esznek olyan dolgok amelyekről lemaradsz és lesznek majd olyan lehetőségek is, amelyekből nem tudsz hasznot húzni. Meg kell tanulnod ezt elfogadni és el kell engedni.

Rák (június 22- július 22)
El kell engedni azokat a kapcsolatokat, amelyek már nem működnek. Nagyon sok időbe telik, mire valakit közel engedsz magadhoz, de ha megteszed, akkor abba a kapcsolatba nagyon sokat fektetsz. Arra is számítani kell, hogy nem minden kapcsolat tart örökké és meg kell tanulnod elengedni őket, bármennyire is ragaszkodsz hozzájuk.

Oroszlán (július 23- augusztus 22)
Azt szeretnéd, hogy mindenki, mindig kedveljen téged, de azt kell megértened, hogy nem lehetsz mindenkinek szíve csücske. Előfordul, hogy egyesek majd nem szívlelnek annyira, amennyire az te szeretnéd, de ez így rendben van. Egyszerűen el kell engedned el az elutasításokat, nem érdemes erőlködni.

Szűz (augusztus 23- szeptember 22)
Néha nagyon nem jönnek össze a dolgok, de ezzel nincs semmi probléma. Valóságos megszállottja vagy a tökéletességnek, azt szereted, ha az utolsó apró részletig , de néha előfordulhat természetesen, hogy hibázol és sérülsz. Ha ilyen van, akkor ezt el kell fogadnod és ne hagyd, hogy lehúzzon.

Mérleg (szeptember 23- október 22)
Nagyon tartasz az egyedülléttől, de ezt muszáj elengedned. Meg kell végre értened, hogy boldog nem csak akkor lehetsz, ha örökké rengeteg ember vesz körül. Ezeket az alkalmakat arra kellene használnod, hogy csak magaddal törődj, mert az is roppant fontos dolog.

Skorpió (október 23- november 22)
Ne rágódj, el kell engedned azokat az eseteket, amikor valakiben bíztál, de az elárult téged. Mindenkivel előfordulnak hasonló esetek, nem szabad annyira naivnak lenned, hogy csupán az ellenkezőjét fogadod el. Ha elárultak, akkor tanulj belőle és azonnal engedd el!

Nyilas (november 23- december 21)
Igazi kalandvágyó természet vagy, számodra az élet értelmét jelenti az izgalom. Azokat az alkalmakat, amikor azért, mert nem vagy ott, és ezért valamiről lemaradsz, engedd el. Fogadd el, hogy nem lehetsz mindenhol jelen és nem érdemes ezért duzzogni sem.

Bak (december 22- január 20)
Jellemző rád, hogy szeretsz mindig higgadt és racionális maradni. Nem nagyon hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak, de ezen azért néha lazíthatsz. Nincs értelme, hogy ostorozd magad amiatt, hogy időnként te is elgyengülsz.

Vízöntő (január 21- február 18)
Fontos, hogy elengedd azokat az ígéreteket, amiket valamikor mások tettek neked, de azokat nem váltották be, ez olykor előfordul. Tudnod kell, hogy nem minden ember olyan egyenes és megbízható, mint amilyennek elsőre gondolnád róla. Ezt el kell fogadnod el és simán lépj tovább, mert csak magadnak ártasz, ha haragot táplálsz irántuk.

Halak (február 19-március 20)
Nem szabad ennyire érzékenynek lenned. Néha oda vezet az, hogy hajlamos vagy mindent magadra venni, hogy a helyzetet rosszul ítéled meg. Ha kritikát mond rólad valaki, azt próbáld építő jellegűnek venni és próbálj tanulni belőle. Nem szabad hagynod, hogy negatív érzéseket tápláljon benned!

Admin

 

CSALÁDOK FIGYELEM! HIVATALOSAN IS BEJELENTETTÉK VÁLTOZÁS JÖN A CSALÁDI PÓTLÉKNÁL 2018. JANUÁR 1-TŐL! ITT VANNAK A VÁLTOZÁSOK, AZ ÖSSZEGEK ÉS A RÉSZLETEK!

CSALÁDOK FIGYELEM! HIVATALOSAN IS BEJELENTETTÉK VÁLTOZÁS JÖN A CSALÁDI PÓTLÉKNÁL 2018. JANUÁR 1-TŐL! ITT VANNAK A VÁLTOZÁSOK, AZ ÖSSZEGEK ÉS A RÉSZLETEK!
FIGYELEM! MÓDOSÍTJÁK A CSALÁDI PÓTLÉKOT 2018. JANUÁR 1-TŐL! ITT VANNAK A RÉSZLETEK!

AZ Emberi Erőforrások Minisztériuma módosító előterjesztést nyújtott be a családi pótlékhoz, a magyar családok legnépszerűbb családtámogatási ellátást 2018. január 1-től módosítanák az legfrissebb előterjesztés szerint.Kiterjesztenék a családi pótlékra való jogosultságot! Ez járna azon gyermekek után is, akiket súlyos fogyatékosságuk vagy tartós betegségük miatt 30 napot meghaladóan szociális intézményben helyeznek el. Ekkor a pótlékot az intézményben nyújtott iskolai oktatáshoz vagy fejlesztő nevelési-oktatási tevékenységhez való hozzáférés érdekében kellene biztosítani.Az EMMI új rendelete nem csupán a családi pótlékot módosítja a jövő évtől, hanem az anyasági támogatás, a GYET vagyis a főállású anyaság, és a családok támogatásáról szóló törvényt is módosítja.A vadonatúj előterjesztés szerint módosulnak a szociális üdültetés szabályai, Az Erzsébet programban való részvétel feltételei. Emellett egy vadonatúj családtámogatást is be fognak vezetni, ez pedig az örökbefogadó szülőknek fog járni, és nem mást mint az örökbefogadói díj, aminek összeg eddig még nem tisztázott, 2 verzió közül fog eldőlni, hogy mekkora összegű támogatást kapnak majd a szülők.Ami szinte biztos, hogy minimum a jövő évi minimálbér összege lesz, ami 138 ezer forintot jelent.

A családi pótlék összege 2018-ban
Nyolc éve nem emelkedett a családi pótlék Magyarországon. Egyelőre úgy tűnik, hogy 2018-ban sem fog. A legalacsonyabb összeg 12 200, a legmagasabb 25 900 forint marad havonta.

Egy gyerek esetén: 12 200 forint (havonta)

Egy gyereket nevelő egyedülálló esetén: 13 700 forint (havonta)

Kétgyerekes család esetén gyerekenként 13 300 forint (havonta)

Két gyereket nevelő egyedülálló esetén gyerekenként 14 800 forint (havonta)

Három vagy többgyerekes család esetén gyerekenként: 16 000 forint (havonta)

Három vagy több gyereket nevelő egyedülálló esetén gyerekenként: 17 000 forint (havonta)

Tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos gyerek esetén: 23 000 forint (havonta)

Tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos gyereket egyedül nevelő esetén 25 900 forint (havonta)

 

Ősi magyar szerencsehozó ételek szilveszterre és január elsejére! Ezt edd, és sok pénzed lesz jövőre

Léteznek az úgynevezett babonák, amik évszázadok óta átszövik az életünket. A legtöbb babona a gasztronómiában talán a szilvesztert övezi, gondoljunk csak a lencsére, vagy a malacra. Ezeknek a babonáknak régi paraszti gyökerei vannak. Azt, hogy mit ettek az év utolsó, illetve a következő év első napján a hiedelmek szerint hatása volt a következő év termésére, tehát a család jólétére. Nézzük meg tehát, mit együnk, illetve miket ne együnk, ha a szerencse kerekét a magunk malmára akarjuk forgatni.

December 31-én együnk halat, vadat, szárnyast
Bár az év végi lakmározások a lencse és a malac köré épülnek, ezek pénzhozó ’hatásai’ csak január elsején érvényesek. Az év utolsó napján olyan állatok húsait kell fogyasztani, amik elviszik az előző év problémáit. A hal elúszik vele, a szárnyas elkaparja, a vad elfut vele.

Szerencsepogácsa
Sok helyen szokás volt szilveszterkor pogácsát is sütni. A pogácsák közül egybe egy pénzérmét rejtettek el. Aki ezt megtalálta, és meg is ette 31. éjfél előtt, annak lett következő évben a legnagyobb szerencséje.

Örök klasszikus: Csicseriborsó, bab, lencse
A hagyományok szerint a szemes termések, mint a bab, de főként a lencse a gazdagságot, és a szerencsét jelképezik. A szokások szerint újév első napján tehát lencsét is érdemes ennünk. Készíthetünk belőle levest, főzeléket, pástétomot, salátát, az elkészítés módjának se szeri, se száma.

Január elsején már lehet malackodni
Ha biztosra akarunk menni, hogy ránk találjon az anyagi jólét, akkor éjfél után már ehetünk jobbnál jobb malacfalatokat. A babona szerint ugyanis a malac az orrával előre túrja a szerencsét. Szilveszterkor szimbolikus étel például a pirosra sült malac, de a virsli mustárral is megteszi jobb híján. Figyelem! A baromfi virsli, és a gabonakolbászkák nem számítanak a bőséghozó újévi ételek közé.

Mazsola és szőlő!
Spanyolországban, Portugáliában, Venezuelában, Mexikóban, Ecuadorban, Peruban és Kubában is 12 szem szőlővel vagy mazsolával várják az újévet. Ahogy közeledik az éjfél, úgy eszik meg a szemeket, amelyek a hónapokat jelképezik, és bizony a szőlőszem édessége vagy savanyúsága előrevetíti, hogy az adott hónap milyen lesz.

A gyümölcsök frontját a szőlő mellett a citrusfélék is erősítik. A kínaiaknál a mandarin jó szerencsét jelent, míg a narancs a gazdagságot szimbolizálja. Törökországban a gránátalma jelképezi a szerencsét, a színe és a benne lévő magok a pénzt és a jólétet jelenítik meg.

FIGYELEM: ezeket szigorúan tilos szilveszter este és az újév első napján!
A javasolt alapanyagok mellett vannak bizonyos ételek, amiket szigorúan tilos szilveszterkor fogyasztani. A szárnyasok elrepülhetnek a szerencsével, a vadak elfutnak vele, a rákok visszafelé haladnak, így szintén nem szerencsés belőlük enni.

Ellenben jó, ha a tányérunkat még akkor sem töröljük fényesre, ha nagyon ízlett az étel, mert a tányéron hagyott maradék lehet, hogy hozzásegít minket ahhoz, hogy a következő évben is mindig legyen valami a tányérunkon – és a kamránk is fel legyen töltve.