ERRE FIGYELJ, ÉS A JÖVŐ HÉTEN MEGTALÁL A SIKER, ÉS A PÉNZ! HA ERRE FIGYELSZ, MEGVÁLTOZIK AZ ÉLETED! SORSFORDÍTÓ HÉT JÖN!

Van, aki kifogja élete nagy szerelmét, miközben sorban áll a közértben, más szuperkarriert ér el szempillantás alatt, és van, aki akkor esik teherbe, amikor akar… Hogyan lehetnek ennyire szerencsések? Miközben te…
Semmi nem úgy megy, ahogy akarod? Dehogynem? A rossz hír az, hogy akár tudatosan, akár „véletlenül””, de te magad idézel elő mindent az életedben. Akikkel és amikkel körülveszed magad, te választottad…

Az információk, amik hozzád érkeznek, a te engedélyeddel jutnak be a világodba, és folyamatosan hatással vannak az életedre. Itt az ideje leporolni a régi dolgokat, és új lendületet venni! Segítünk! SZERETNÉNK NEKED SEGÍTENI, EZÉRT FELTÉTLENÜL OLVASD VÉGIG EZT A CIKKET, ÉS GONDOLKODJ EL RAJTA. A TÖBBI MÁR CSAK RAJTAD MÚLIK.

Az emberek többsége az életükben bekövetkező nagyobb eseményeket, változásokat teljesen rajtuk kívül álló oknak tulajdonítják, és a szerencsére fogják.

Richard Wiseman kutató, a Szerencse-faktor című könyv szerzője mást állít: “A legújabb kísérletek azt igazolják, hogy az életünkben bekövetkező legtöbb esemény teljesen a saját irányításunk alatt áll.” Más szavakkal: te is lehetsz szerencsésebb! Wiseman szerint van néhány kulcsfontosságú tulajdonság vagy szokás, ami meghatározza, hogy az illető mennyire lesz szerencsés.

Gondold máshogy!

Mondjuk, hogy egyedülálló vagy, és szórakozni indulsz. Ha a készülődés alatt folyamatosan azon aggódsz, hogy hátha végre történik valami azzal a sráccal, nagy a valószínűsége, hogy csalódni fogsz, és még azt is eldöntöd, hogy nincs szerencséd, vagy veled valami baj van. Pedig ha egyszerűen azon gondolkodnál, milyen jól fogod magad érezni a barátaiddal, és milyen szerencsés vagy, hogy ilyen buzgó társasági életet élsz, és mennyire klassz lesz a buli, sokkal nagyobb valószínűséggel akaszthatnád le a pasit is.

Az ok: a szerencse és az optimizmus kéz a kézben járnak. Ha azt nézed, mi a jó egy szituációban, akkor még több jót fogsz magadhoz vonzani. És utólag is eldöntheted, mit gondolsz egy adott eseményről: ha negatív véleményed van magadról, vagy a rossz szerencsédet okolod, ezzel folyamatosan megerősíted ezeket a gondolatokat.

Még a legrosszabb esetből is van mit tanulni, ki lehet venni belőle valami pozitívat. Képzeld csak el, milyen jó dolgok történhetnek. Talán lilán hangzik ez az egész, de tudományosan bizonyított tény: minél többet vizionálunk valamit, annál nagyobb a valószínűsége, hogy megtörténik.

Ha például egy jobb állást, vagy előléptetést szeretnél, nem jutsz messzire, ha csak ülsz az asztalodnál, és azon sóhajtozol, milyen szörnyű a munkád és a fizetésed. De ha elképzeled magad az új munkakörödben, belegondolsz, milyen érzés lenne a nagyobb felelősség, milyen döntéseket hoznál, kihez hogyan szólnál, milyen íze lenne a reggeli kapuccsínónak, és hogy éreznéd magad, amikor meglátod a jóval nagyobb összeget a bankszámládon, akkor előrébb tartanál.
Az ok: A vizualizálás segít fókuszálni és lelkesíteni, és mivel annyira valósághűen látod, amire vágysz, csupa olyan apró döntést fogsz hozni, ami végül hozzásegít a célodhoz.

Minden apró részlet, amit a képhez adsz, segít a tudatalattidnak elhinni, hogy ez a valóság, és végül el is juttat oda. Tanulj meg lazítani! A szerencse nagy része azon múlik, hogy megragadd a kínálkozó alkalmat. Ha minden perced előre eltervezed, ha csőlátással dolgozol valamit, nem fogod észrevenni, milyen klassz lehetőségek jönnek az utadba.

A szerencsés emberek nem görcsölnek azon, hogy valamit tökéletesen hajtsanak végre, és nem veszik olyan rettentően komolyan az életet. Képesek játékosan, könnyedén venni az akadályokat, és örülnek a lehetőségeknek. Hagyd abba, hogy az életed minden percét menedzseled. Engedd a dolgokat néha véletlenül történni, és ne húzd fel magad, ha valami nem pont úgy alakul, ahogy tervezted. Lehet, hogy így jártál jobban.

Változtass!

Senkit nem ért még úgy nagy szerencse, hogy ücsörgött, és várta, hogy történjen már valami. Ha aktív vagy, kezdeményező, és kipróbálsz új dolgokat, akkor eljönnek a nagy lehetőségek is. De ha ugyanazt teszed, amit eddig tettél, és azt várod, hogy ettől valami egész más történjen, mint eddig, akkor nem is érdemled meg a szerencsét.

A „jókor jó helyen” csupán egy valószínűség-játék. Minél több helyen vagy, annál valószínűbb, hogy azokból az egyik a jó hely lesz. Ez nem atomfizika, csupán a józan ész. Tessék új helyeket kipróbálni, azzal jönnek az új ismeretségek, és az új lehetőségek. Érdemes kilépni kissé a komfort-zónádból, és kipróbálni olyan dolgokat, amiktől félsz egy kicsit. Apró merészségek hatalmas változást tudnak okozni az ember életében. Legyél bátor!
writer

 

FIGYELEM! A JÖVŐ HÉTEN EZT A 4 CSILLAGJEGYET MEGTALÁLJA A BOLDOGSÁG és a SZERELEM! ITT A HETI PÁRKAPCSOLATI SZERELEM HOROSZKÓPOD! NE FELEDD KETTŐN ÁLL A VÁSÁR! ÍGY ALAKUL A HÉTEN A SZERELMI ÉLETED >>>

Heti párkapcsolati horoszkóp. Ennek a 4 csillagjegynek fantasztikus hete lesz a párkapcsolatban. De csak akkor ha figyelnek a belső hangokra, és a párjuk jelzéseire is. Kettőn áll a vásár.

BAK:
Minden várakozásodat felülmúlja párkapcsolatod alakulása, érzelmeid az egekbe repítenek. Ne titkold kedvesed előtt érzéseidet, érzelmeidet, vágyaidat, szerelmedet, s meglátod, hogy milyen hálás lesz érte. Egy kis odafigyeléssel nagyon szép lesz az elkövetkező időszak az életedben. Ha figyelsz a belső hangodra és a párodra akkor tökeletes harmónia költözik az életetekbe.

SZŰZ:
Mindkettőtök pozitív gondolkodása és derűlátása hatására kifejezetten jól működik, jó irányba halad a párkapcsolatotok, mindent őszintén és tabuk nélkül meg tudtok beszélni. Teljes harmóniában élhettek, ha partnerként kezelitek egymást. Ha észreveszed a párod érzelmeit, sokkal közelebb tudtok kerülni egymáshoz. De ehhez sok kommunikáció és empátia kell.

MÉRLEG:
Szerelmi ügyeid kimondottan jól alakulnak, egyre közelebb kerülsz kedvesedhez, egyre mélyül kapcsolatotok. Továbbra is maradj kedves, figyelmes megértő és odaadó vele szemben és hagyd, hogy az ő érdekei is érvényesülhessenek! Így a héten lángolhat a szerelmi életed!

KOS:
Érzelmi kihívásokkal kell szembenézned, s ha elég ügyes leszel, nagyon közel kerülhetsz kedvesedhez, amivel nagy örömet szerzel neki. Aki elvarázsol ragyogásával,kedvességével, szerelmével és szeretetével. De mindig figyelj a partneredre is. Hagyd figyelmen kívül mások véleményét. Hallgass magadra, és biztosra mehetsz.

 

Minden nap elküldjük egyszer a horoszkópodat, teljesen ingyen! LÁJKOLD AZ OLDALUNKAT A HOROSZKÓPODÉRT!

 

Holnapi horoszkóp! Van akit holnap megtalál a szerencse, és van akit a szerelem! Különleges nap lesz holnap sokaknak!

Napi horoszkóp
2018. február 05. Hétfő!

Kos
Kedves Kos! Ismét tüzet fogtál, mint mindig, ha torkig vagy a problémákkal. Mindent képes vagy nélkülözni – pénzt, kényelmet, szórakozást -, csak egyet nem: az erotikát. Nem kell feltétlenül fülig szerelmesnek lenned ahhoz, hogy szexuálisan ráéhezz valakire. Ma kedvedre áldozhatsz a szerelem oltárán.

Bika
Kedves Bika! Nem bántál meg semmit, amit tettél, valóban belőled fakadt, és nem holmi elcsavargó hangulat váltotta ki. Ma azonban végre szeretteidet is olyannak látod, amilyenek, ám ezért csak még jobban szereted őket. Ne feledd soha: szeretteid feltehetőleg hasonlóképpen éreznek, ha rólad van szó.

Ikrek
Kedves Ikrek! Ha kirándulni mész családoddal, ma remekül sikerülhet. Felszabadultan telik el a nap, csupán a hazafelé vezető úton történhet egy apró kellemetlenség az autóval, de végül ez is szerencsésen végződik. Egyik családtagod sem bánná, ha gyakrabban hozakodnál elő ilyen, és hasonló ötletekkel.

Rák
Kedves Rák! Azt tedd, ami először eszedbe jut. Ne hagyd magad eltántorítani az eredeti elképzelésedtől! Vaslogikád és spontán intuícióid ma segíteni fognak, így sok mindenre képes lehetsz. Jól méred fel az emberek szándékát, előttük jársz a gondolkodásban. Partnerkapcsolatod szintén jóval kecsegtet.

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Biztos tapasztaltad már, hogy néhány év után partnered szokásai közül éppen azok bosszantanak leginkább, amikért annak idején beleszerettél. Így idővel akár a hibái válhatnak erénnyé. Sokkal valószínűbb, hogy mindketten változtok, és ha nem figyeltek erre, könnyen idegenekké válhattok.

Szűz
Kedves Szűz! Egy jó döntéssel nem csak sok időt, hanem egy kellemes munkakapcsolatot is nyerhetsz magadnak. Ne félj tehát a kezdeti nehézségektől, szinte minden megoldódik magától, és gördülékenyen halad majd az útján. Csak légy hű bölcs döntéseidhez, és korábbi elveidhez – no meg persze önmagadhoz.

Mérleg
Kedves Mérleg! Különösebb események nélkül telik ez a nap, mégsem unalmasan. Találsz mindig valami elfoglaltságot, ráadásul – vasárnap lévén – a szokásos baráti találkozásról sem maradhatsz távol. Ne készülj fényes összejövetelre, csupán egy nagyon kellemes beszélgetésre. Úgyis ez hiányzik most neked.

Skorpió
Kedves Skorpió! Korábbi nyomott hangulatod, az elkeseredettség, kilátástalanság eltűnőben van, hogy átadja helyét az optimizmusnak. A mai napon több sikerre is esélyes vagy, ezek mögött végre nem verejtékes munka, hanem a szerencse áll. Meríts belőlük egy kanállal, hisz ritka és rövid pillanatok ezek.

Nyilas
Kedves Nyilas! Nem is gondolnád, hogy az átlagosnál mennyivel nagyobb lesz a nyüzsgés a lakásban. Rokonok, kedves ismerősök adhatják egymásnak a kilincset. Előkerülhet egy rég nem látott barát is, aki fontos híreket hozhat, és egy vacsorameghívást is. Az este csendesebben telik kedvesed társaságában.

Bak
Kedves Bak! Szállítás, hurcolkodás, átrendezés szerepelhet programként. Valami olyan fajta elfoglaltság, ami a régi megtöréséhez vezet. Szeretnél egy kis változatosságot, nem akarsz elsüppedni a megszokottságban. Jó eredménnyel jársz, ha autód rendbe szedésébe kezdesz. Precizitásod hasznodra válik.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! Vidám vagy, és tele szeretettel. Olyannyira, hogy elsőnek kelsz fel, lemész vásárolni, és fenséges reggelivel ébreszted családodat. Az egész nap hangulata ilyen lesz. Könnyed, évődő, meleg szeretettel teli – és pont ez az, ami már régóta hiányzott neked. Ezért azonban csak magadra vess…

Halak
Kedves Halak! Egész nap otthon vagy. Csend, béke, nyugalom… A derűs szemlélődés langymeleg vizét csak nagy néha fodrozza enyhe fuvallat. Némi szöszmötölés, tessék-lássék áltevékenység. Csak amennyi a gondűzéshez kell. Este, altatóként könnyű olvasmány, amit bármikor félbeszakíthatsz. Erre van szükséged.

 

NAGYON KÜLÖNLEGES KÍNAI HOROSZKÓP 2018! HAMAROSAN INDUL AZ ÚJ KÍNAI ÉV, AMI KÜLÖNÖSEN FONTOS LESZ NEKED! EZT HOZZA SZÁMODRA A KUTYA ÉVE!

Kínai horoszkóp 2018: Konfliktusokkal terhelt lesz a kutya éve.

2018, a kínai horoszkóp szerint a Kutya éve lesz, és február 16-án veszi kezdetét. Ez az időszak talán elég lesz, hogy pszichésen felkészüljünk arra, ami ez után fog következni. A kutya, a kínai horoszkópban az értelem és a védelem szimbóluma, ugyanakkor az előttünk álló 2018-as évet egy nagyon érzékeny és sérülékeny időszakká változtathatja a történelem szempontjából. Erre az időszakra jellemző lesz, hogy mindazok, akik elégedetlenek szociális helyzetükkel, ennek hangot is adjanak, hogy ezáltal egy elfogadhatóbb életszínvonalat tudjanak biztosítani gyerekeik számára.

A kínai hagyomány és babona szerint, a Kutya szimbóluma alatt álló időszakokat heves konfliktusok jellemzik. A vas Kutya éveit talán még ennél is pusztítóbb energiák jellemzik, mely akár a háború előszeleként is értelmezhetőek. Ez a vas Kutya éve legközelebb 2030-ban következik be. A 2018-as évben mindannyian nagymértékű toleranciáról és empátiáról kell tanúbizonyságot tennünk, hiszen csak így tudjuk megőrizni a karmikus egyensúlyt és elkerülni a fölösleges konfliktusokat.

A 2018-as kínai horoszkópot a Föld Yang energiái uralják. Ez azt jelenti, hogy a jövő év tele lesz olyan eseményekkel, melyek a biztonsággal, társadalmi megmozdulásokkal lesznek kapcsolatban. A világ vezér egyéniségei hallatni fogják szavukat, a társadalmi párbeszéd és szolidaritás kapcsán. Földünk tele lesz a különböző társadalmi rétegek közötti konfliktusokkal, melyek a kapzsiságból, a mérhetetlen egoizmusból és a nemtörődömségből fakadnak. Ezen csak egy nagyméretű kulturális impulzus segíthet, úgy egyéni, mint a közösség szintjén.

Mindezek ismerősen hangzanak számodra? Attól tartunk, hogy igen.

Ezért ebben a bizonytalan helyzetben, nagyon fontos, hogy megtartsuk hitünket, tiszta szívünket és lelkünket. Nézzük tehát, mit kell tennünk, hogy átvészeljük ezt az időszakot!

Győződjünk meg arról, hogy jó barátokkal vagyunk körülvéve, akikre mindig számíthatunk!

Mert könnyebb egy munka kapcsolatot kialakítani, mint igaz barátokra lelni. Tudjuk, hogy a munkahelyi sikerek általában együtt járnak az anyagi sikerekkel. De a bajban, az igaz barátok jelenléte mindennél fontosabb. És nem a Facebook barátokra gondoltunk, hanem azokra, amelyek segítségére minden körülmények között számíthatunk. És minél több ilyen baráttal rendelkezünk, annál jobban érezzük magunkat. Egy kutatás kimutatta, hogy azon személyek esetében, akik nem rendelkeznek barátokkal, a túlélés esélyei a felére csökkennek. Ezért minden erőnkkel azon legyünk, hogy úgy a munkánk, mint a személyes kapcsolataink terén, minél több igaz barátra tegyünk szert.

Figyeljünk kellőképpen a megfelelő alvás mennyiségére, hiszen a pihenés semlegesíti a negatív energiákat!

Egy nehéz nap után, a jó minőségű alvás hozzásegít az elveszett energiák pótlásához, és ezáltal jobban tudunk koncentrálni a munkánkra. Az alvás ugyanakkor fontos a boldogságunk szemszögéből is. Po Bronson és Ashley Merryman újságírók, a NutureShock című lapban megállapítják, hogy az alváshiányban szenvedő emberek hajlamosak a velük történt negatív dolgok kihangsúlyozására. Ugyancsak a kialvatlanság számlájára írható, hogy az ilyen embereken elhatalmasodik a félelem és a harag érzése.

Töltsünk minél több időt a család és a barátok társaságában!

Ez a kijelentés úgy hisszük nem kerül bizonyításra, hiszen nincs nagyobb boldogság annál, mint amikor a családdal és barátokkal tölthetjük a szabad időnket. A Harvard Egyetem kutatója, Daniel Gilbert szerint, semmi nem tölthet el bennünket nagyobb boldogsággal, mint a szeretteink és barátaink közelsége. Ezért különösen az előttünk álló évben becsüljük meg úgy a barátainkat, mint a családunkat, hiszen a bajban csak rájuk tudunk számítani teljes mértékben.

(filantropikum)

Ki született a Kutya évében? Ahogy az előbb említettük, a Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, s tart egészen 2019. április 2-ig – így azok a kisbabák, akik ebben az időszakban születnek, a kínai horoszkóp szerint Kutyák lesznek. De lássuk, hogy mely születési dátummal rendelkezők mondhatják még el magukról ugyanezt! Azok, akik 1934. február 14. és 1935. március 3., 1946. február 2. és 1947. január 21., 1958. február 18. és 1959. február 7., 1970. február 6. és 1971. január 26., 1982. január 25. és 1983. február 12., 1994. február 10. és 1995. január 30., valamint 2006. január 29. és 2007. február 17. között születtek.

WRITER

 

MA ESTE KÜLÖNLEGES LESZ A HOLD! SZUPER HOLD, KÉK HOLD ÉS HOLDFOGYATKOZÁS IS LESZ! HASZNÁLD KI A HOLD EREJÉT!

Január 31.-én szuper hold, kék hold és holdfogyatkozás lesz egyszerre, 152 év után először

Az égbolt változásai fantasztikus jelenségeket produkálnak. Január 31,-én nemcsak egy, hanem három jelenségnek lehetünk a tanúi. Egyszerre lesz kék hold, szuper hold és holdfogyatkozás, írta a Space.com.

Ez a jelenség azért is különleges, mert legutóbb 1866.március 31.-én láthattuk ezt az egybeesést. Tehát 152 évvel ezelőtt jött létre az, hogy a holdfogyatkozással egyidőben az úgynevezett szuper hold és a kék hold is ugyanabban az időben volt látható. Igazán különleges esemény ez a csillagászat és a Hold kedvelői számára.

Ha szeretnéd tudni, mit is jelent a “kék hold”, szuper hold” és “holdfogyatkozás”, akkor olvass tovább.

A kék hold jelenség, 2, 7 évenként látható. Ez a kifejezés anglo-szaxon eredetű és a 16. századtól kezdve használják. Ez a kifejezés azt jelzi, hogy egy hónapon belül másodszor lesz telihold.

A szuper hold akkor jelenik meg, amikor a Föld és a Hold között a legkisebb a távolság, azaz 356.000 és 406.000 km. Január 31.-én a két égitest közötti távolság 359.000 km. A hold sokkal nagyobbnak látszik és szép fényes lesz.

Végül pedig holdfogyatkozásról akkor beszélünk, amikor a Hold a Föld és a Nap között helyezkedik el. Ezt a jelenséget a legjobban Indiában, Francia Polynéziában, Új-Kaledóniában és Nyugat-Afrikában láthatjuk.

Napi horoszkóp
2018. január 31.

Kos
Kedves Kos! Igazán nem panaszkodhatsz erre a napra. Ügyeid a lehető legjobban intéződnek, hivatásban, pénzben, szerelemben egyaránt sikerekre számíthatsz. Ma semmivel nem tudnak kihozni a sodrodból, de az igazság az, hogy nem is történik olyan esemény, amely erre késztetne. Kedveseddel is tökéletes az összhang, de a független Kosok is könnyen összefuthatnak ma az igazival.

Bika
Kedves Bika! Ez a nap nem igazán kedvező számodra. Komoly nehézségek adódhatnak, melyek rengeteg energiát felemésztenek. Elkeseredésre azonban semmi okod, hiszen eddig sem vallottál kudarcot, most sem fogsz. A lényeg, hogy most is teljes erőbedobással láss neki feladataidhoz, és akkor nincs olyan akadály, amit át ne ugorhatnál. És nem is vagy egyedül a problémák megoldásában.

Ikrek
Kedves Ikrek! A békés pihenésnek lejárt az ideje, rá kell lépned végre a tettek mezejére. Ne aggódj, a csillagok is segítségedre lesznek, és még abban is támogatnak, hogy az üzleti életben régóta szövögetett álmaidat valóra váltsd. Lehetőségek tárháza tárul ma eléd. Érdemes odafigyelni rájuk, mert nem tudhatod, lesz-e ismétlődés. A nap egyébként ismerkedésre is tökéletesen alkalmas.

Rák
Kedves Rák! A pozitív gondolkodás nagyon fontos lenne ma számodra. Sokszor ugyanis akkor is falra fested az ördögöt, amikor nem is lenne szükség aggodalmaskodásra. Ha ma is így teszel, akkor még meg is jelenhet. El kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy. A kellemetlen előérzeteket tedd el máskorra. Próbáld meg ma elfoglalni magad és más irányba terelni gondolataidat.

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Fáradt vagy, és munkádat is fásultan végzed. Semmiben nem találsz örömet. Rád férne egy alapos kikapcsolódás. Bár lustálkodni nem szeretsz, pihenni azért lehetne. Aktív pihenéssel is töltheted idődet, például egy kis esti bulizgatással. Most egyébként is időszerű lenne, mert a csillagok segítenek a kapcsolatteremtésben. Ki tudja, később jól jöhet az ismeretség.

Szűz
Kedves Szűz! Kirobbanó tetterővel és energiával bírsz. A mag, amit most ültetsz, nagyon hamar kikel, és rövid idő múltán már a gyümölcsét is learathatod. Környezeted is a segítségedre lesz mindenben, támogatják elképzeléseidet. Ez nagyon sokat számít, ugye tudod? Érdemes lenne most minden munkának elvégezni az oroszlán részét. Ki tudja, mikor leszel legközelebb ilyen energikus.

Mérleg
Kedves Mérleg! Lendületes, tetterős vagy. Ez a lendület környezetedet is magával ragadja. Ezáltal tökéletes csapat körvonalazódik ki, mely csodás eredményekre képes. Igyekezz behajtani kintlévőségeidet is. Ha nem megy szép szóval, légy egy kicsit erélyesebb. Elvégre neked is fizetned kell a közértben a kenyérért, hiszen nem adják ingyen. Ráadásul minden egyre csak drágább lesz.

Skorpió
Kedves Skorpió! Ma nem vagy kibékülve környezeteddel. Állandóan úgy érzed, hogy ki akarnak használni, vagy valamibe belerángatni, ami neked nem jó. Félelemre azonban semmi okod, hiszen kiváló diplomáciai érzéked és az a bizonyos belső sugallat nem hagyja, hogy olyanba rántsanak bele, amiből károd származhatna. Kicsit jobban oda kell figyelned, és résen lenni. Ennyi az egész.

Nyilas
Kedves Nyilas! Az álmodozásnak lejárt az ideje. Most már a tettek mezejére kell lépned, és meg kell valósítanod elképzeléseidet, álmaidat. Ennek azért van itt az ideje, mert majd kicsordulsz a tettvágytól, a tenni akarástól. Anyagi helyzetedben is szerencsés fordulat várható, és komoly, hasznos kapcsolatokra tehetsz szert, amelyeknek később igencsak hasznát veszed majd.

Bak
Kedves Bak! Sokan visszaélnek nagyvonalúságoddal, és ki is használnak ezért. Most azonban, amikor neked is szükséged lenne segítségre, senki nincs a láthatáron. Olyan problémákba, feladatokba ütközöl, amelyek meghaladják képességeidet. És sajnos egyedül kell megbirkóznod velük. Ha ezt most megoldod, igenis büszke leszel magadra, és rájössz, hogy nem vagy ráutalva senkire sem.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! Elképzelhető, hogy komoly döntéseket kell hoznod. Ezt azonban nem bánod, mert vannak dolgok az életedben, melyekről azt kívánod, bárcsak tisztázódnának már. Ha jó döntést hozol, vége az álmatlan éjszakáknak, a gonddal teli hétvégéknek. Arra azonban vigyázz, hogy dilemmázás közben nehogy félvállról vegyél egy ajánlatot, mely később visszaüthet, gyengíthet pozíciódon.

Halak
Kedves Halak! Furcsa helyzeteket hozhat ez a nap. Még rejtett képességeidet is latba kell vetned, hogy megtaláld a megfelelő megoldást. Ne aggódj, a most tett erőfeszítések hamarosan pénzt is hoznak a konyhára. És az is megeshet, hogy tekintélyt és elismerést vívsz ki magadnak környezetedben. Ne feledd: semmi kapkodás, szépen, lassan haladj előre. Akkor biztosan nem ér csalódás.

 

ITT A MAI HOROSZKÓPOD! VAN EGY SZERENCSÉS CSILLAGJEGY, AKI VÁRATLANUL PÉNZT KAP!

Napi horoszkóp
2018. január 23.
Kos
Kedves Kos! Úgy érzed, hogy mélyponton vagy, egyhangú az életed. A közelmúlt mozgalmas eseményei, próbatételei kissé elfárasztottak. Ne bízd sorsodat a véletlenre, tegyél érte valamit, hogy sikeres legyél! A csillagok felemelkedést ígérnek.
Bika
Kedves Bika! Ügyelj pénzügyeidre, befektetéseidre! Semmilyen szerződést, megállapodást ne írj alá ma, amíg alaposan át nem olvastad az apró betűs részeket is. Gondold át a következményeket. Egyelőre nem ajánlatos a pénzügyi kockázat vállalása.

Ikrek
Kedves Ikrek! Kellemes meglepetések érnek a mai napon. Elismerésre, dicséretre számíthatsz, sőt még egy kis többletbevételre is. Magánéletedben tele vagy várakozással, talán egy kis aggodalommal is, bár ez utóbbira igazán semmi okod nincs.

Rák
Kedves Rák! Végre elérhető közelségbe kerülnek terveid, úgyhogy most már lépned kell. Itt az ideje, hogy feladd biztonságos, de rosszul fizető munkahelyedet. Változtatnod kell. És most már nem húzhatod tovább az időt. Bátraké a szerencse!

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Soha nem tudsz emelt fővel veszíteni. Mindenképpen úgy érzed, hogy a te elképzeléseid a jók. Talán be kellene látnod, hogy vesztettél, és el kellene ismerned a másik fél győzelmét. Néha másnak is lehetnek helyes meglátásai.
Szűz

Kedves Szűz! Hivatásod érdekében érdemes lesz kihasználni kapcsolataidat. Senki sincs ugyanis védve az elbocsátások ellen. Főnökeid arra kíváncsiak, hogy képes vagy-e alkalmazkodni az új helyzethez. Légy résen, akkor nem érhet meglepetés. Sőt, ha jól teljesítesz, még egy fizetésemelés is járhat a munkád mellé.

Mérleg
Kedves Mérleg! Néhány kapcsolatod új színekben tűnik most fel. Úgy néz ki, végre le lehet zárni egy-két múltbéli eseményt. Nincs értelme keseregni a múlton. Ha már nosztalgiázol, inkább a szép dolgokat elevenítsd fel, ne a sok csalódást.

Skorpió
Kedves Skorpió! Elkövetsz néhány apró hibát, de szerencsére nem lesz komoly következménye. Lelkiismereted azonban nem hagy nyugodni, és addig szorgoskodsz, míg helyre nem hozod tévedéseidet. Aki dolgozik, az könnyen hibázik. Ezt ne feledd!

Nyilas
Kedves Nyilas! Érzelmi életed ma egy kicsit ellentmondásos. Kínzó féltékenység és odaadó hűség között őrlődsz. Egyik percben örülsz, a másikban már potyog a könnyed. Bolondságokra is képes lennél, de ettől megóv veled született tartózkodásod.

Bak
Kedves Bak! Fontos változást jeleznek a csillagok életedben. Találkozhatsz ma valakivel, aki később sokat jelenthet számodra. Kapcsolataidat végre átrendezheted. Hallgass a szívedre, de azért a józan észérveket se hagyd figyelmen kívül.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! A csillagok zavaró hatására szórakozott vagy, kevésbé tudsz koncentrálni. Olyan világosan fejezd ki magad, amennyire csak lehetséges, hogy a későbbi bosszúságokat elkerülhesd magad körül. Igyekezz alkalmazkodni a mai napon.

Halak
Kedves Halak! Sok változás történt életedben az eddigiekhez képest. Próbáld ott folytatni a munkádat, ahol abba hagytad, valósítsd meg terveidet. Az átalakuló lehetőségekkel és változó körülményekkel bátran vedd fel a küzdelmet. Csillagod segít és még pénzt is kaphatsz váratlanul.

 

JÖVŐ HÉT A PÉNZ HETE! ITT EGY PÉNZHOZÓ ÁLDÁS,AMI VONZZA A PÉNZT MINT A MÁGNES!

ÁLDÁS! NEM KERÜL SEMMIBE, MÉGIS VONZZA A PÉNZT, MINT A MÁGNES!


Mindent megpróbálsz, hogy pénzt keress, de miután kifizetsz mindent kiürül a pénztárcás? Nem mindenki hisz a pénzvonzó mágiákban. Pedig ezek működő dolgok, csak hinni kell. Ha hiszel, a jó energiáidat a gondok megoldására fogod összpontosítani. Az anyagi helyzeteden is javíthatsz ezzel a technikával.

A napi rituálék megszabadítanak a feszültségtől és még a pénzt is vonzzák.

A pénzvonzó mágiához szükséged lesz:
6 szem bors
2 marék rizs
2 piros gyertya
2 üvegedény
Elkészítése:
Az egyik üvegedénybe tégy vizet, mosd ki és öntsd ki belőle, majd hagyd száradni. Egy maréknyi rizst és három szem borsot tegyél bele. A másik üveggel is így járj el. Az egyiket tedd a hálószobába, a másikat a konyhába. Mindegyikbe tegyél egy gyertyát és gyújtsd meg. A gyertyákat kicserélheted, de a befőttesüveg tartalmát ne. Ez a módszer segít a szakrális kommunikációban. Amíg ég a gyertya, ha lehet ne fogadj vendégeket.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

 

ITT A NAGY SZERENCSEHOROSZKÓP JANUÁR MÁSODIK HETÉRE! MUTATJUK MELYIK LESZ A LEGSZERENCSÉSEBB NAPOD A HÉTEN ÉS HOGY MIBEN LESZEL SZERENCSÉS! MUNKA? PÉNZ, SZERELEM? VAGY MINDEGYIK? MUTATJUK >>>

Miben és melyik nap lesz szerencséd a héten? Rövid horoszkóp

Szerencsehoroszkóp vasárnapig.


Kos : szerencsenapod a vasárnap lesz, méghozzá a szerelemben leszel szerencsés, és a legjobb benne, hogy ez akkor is vonatkozik rád ha egyedülálló vagy és akkor is ha párkapcsolatban élsz!

Bika : A szerda lesz a szerencsenapod, méghozzá a szívügyekben érkezik a szerencse, ami mindig jól jön 🙂

Ikrek : A szerda a szerencsenapod, egy régi vágyad, kívánságod teljesülhet a mai napon, de hinned kell benne! Előrelépésre számíthatsz ma!

Rák : a Te szerencsenapod  a vasárnap lesz, méghozzá a munka területén ér majd szerencse, egy olyan sugallat fog érkezni vasárnap, ami a karrieredet lendítheti előre.Halld meg, vedd észre!

Oroszlán : Az oroszlánok szombaton örülhetnek a szerencséjüknek, ugyanis megszabadulnak egy tehertől, egy régóta halogatott ügyben hoz előrelépést nekik a szombat.

Szűz  : A Szűz szerencsenapja  a szerda, amikor pénzügyekben számíthat jó széljárásra 🙂

Mérleg : szombaton a szerelmi életedben várható egy nagyon szerencsés előrelépés.

Skorpió : A Skorpió csütörtökön lesz szerencsés, egy régi álom, vagy terv, ami régóta foglalkoztat és hiszel benne, most végre elindul a  beteljesülés útján.

Nyilas : A szombat lesz a Nyilasok szerencsenapja, szerelmi életükben alakul szerencsés változás.

Bak : szerencsenap a péntek, ami pénzügyi szempontból hoz szerencsés fordulatot.

Vízöntő : szerdán a munkahelyeden úszol meg vagy intézel el valamit szerencsésen.

Halak:  halogatott tennivalóddal szerencsésen, játszi könnyedséggel haladsz szombaton.

Írta : admin

 

A KOS KELLEMETLEN BESZÉLGETÉSRE SZÁMÍTHAT, A BIKA NAGY LEHETŐSÉG ELŐTT ÁLL, MÍG LESZ, AKI VÁRATLAN PÉNZT KAP MA! EZT ÍGÉRIK MÁRA ACSILLAGOK >>>


Kos

Lehet, hogy mostanában egyre gyakrabban gondolsz, arra, hogy új munka után kellene nézned. Lehet azonban, hogy nem kell ilyen drasztikus lépéssel kezdened. Talán elég lenne, ha a főnököddel elbeszélgetnél arról, hogy több pénzre lenne szükséged. Meg fogja adni, amit kérsz.

Bika

Személyes varázsod miatt verhetetlen vagy abban, hogy társaságban meggyőzz embereket szinte bármiről. Ezt általában ki is használod. Most valaki arra kér, hogy csatlakozz hozzá és segítsd őt a munkájában. Lehet, hogy ez egy nagy lehetőség számodra, úgyhogy készülj fel!

Ikrek

Most úgy érzed, hogy egy kis szabad levegőre van szükséged, hogy feltöltődj egy kis energiával. Talán sétálj egyet, vagy menj en kocogni. Nem szabad nagyon sokat vállalnod egyszerre, ha nem akarod, hogy túl korán kiégj.

Rák

Te általában nagyon lelkiismeretesen végzed el a rád szabott feladatokat, talán túlságosan is, így hajlamos vagy saját magadat elhanyagolni. Meg kell tanulnod, hogy egyensúlyba hozd az életed és elegendő időt kell hagynod önmagadra is.

Oroszlán

Ma arra vágysz, hogy a környezetedet felfrissítsd, vagy legalább átrendezd egy kicsit. Nem szereted a monoton dolgokat ezért időnként leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy új dolgokat vásárolj. Nem kell sokat költened arra, hogy felfrissítsd otthonod, néha elegendő egy szép virág, vagy pár jópofa dísztárgy is.

Szűz

Lehet, hogy ma kellemesen csalódsz majd a szomszédjaidban, mert valamilyen esemény váratlanul összehoz benneteket. Semmi sem hasonlítható ahhoz az érzéshez, amikor egy új összetartó közösség születik és te annak a tagja vagy. Jó barátságok születhetnek ebből.

Mérleg

Ma lehet, hogy váratlanul egy nagyobb összeghez jutsz, talán egy örökség révén. Lehet, hogy most azon kellene elgondolkodnod, milyen módon fektesd be a pénzt. Okosan dönts és ne kapkodj, mert ez egy felelős döntés és érdemes hosszú távon gondolkodni.

Skorpió

A mai nap főleg a magánéleteddel fogsz foglalkozni és minden arra mutat, hogy partnereddel különös együttállásban vagytok. Talán most van itt az ideje, hogy kapcsolatotokat egy új szintre emeljétek. Kezdeményezz nyugodtan és meglátod, hogy a társad is jól reagál majd.

Nyilas

Ma bármihez nyúlsz, az sikerül és ezt a napot érdemes lenne ki is használnod arra, hogy a karriered érdekében tegyél. Menj előre és ne hagyd, hogy bármi is visszatartson! Nyitott ajtókat találsz.

Bak

Ma végre előrehaladást tudsz elérni valamiben, amivel már régóta azt érezted, hogy egy helyben topogtál. Mint mindig, a kemény munka végül meghozza a gyümölcsét és sikereket hoz számodra. Persze nem ülhetsz a babérjaidon sem. Addig üsd a vasat, amíg meleg!

Vízöntő

Ma arra kell rádöbbenned, hogy hamarosan vendégeid jönnek és te teljesen el vagy maradva a készülődéssel. Nem kell emiatt aggódnod, mert te elég kreatív vagy és az ilyen helyzeteket frappánsan meg szoktad oldani. Néha egy kis rendrakás és néhány holmi átrendezése éppen elegendő arra, hogy lekösse a vendégek figyelmét.

Halak

Általában keményen és lelkiismeretesen dolgozol, de gyakran érzed úgy, hogy nem haladsz eléggé a dolgaiddal. A jó hír az, hogy ez egyáltalán nincs így. Ráadásul küszöbön áll valami, ami egy új szintre emeli az eddigieket a karrieredben.

Forrás

WRITER

 

KÜLÖNLEGES KÍVÁNSÁG FA – KÍVÁNJ EGYET, MAJD VÁLASSZ EGY GYÜMÖLCSÖT! MAJD NÉZD MEG, HOGY VALÓRA VÁLIK-E A KÍVÁNSÁGOD VAGY HIÁBA VÁRSZ RÁ >>>

Kívánság Fa: kívánj, válassz egy gyümölcsöt és megtudod, hogy valóra válik-e.

1 – Van önbecsülésed és hited a képességeid felé. A kívánságod valóra válik.

2 – Energikus és céltudatos ember vagy, de sokszor elveszel a részletekben. A kívánságod egyelőre nem válik valóra.

3 – Te nem vagy az a fajta ember, aki céltudatosan cselekszik. Sajnos, gyakran inkább a “úszol az árral”, nem igazán próbálsz változtatni a sorsodon, bár szeretnél. Próbáld egyre célorientáltabban irányítani az életed, és higgy a képességeidben, A későbbiekben minden vágyad valóra válik!

4 – Nem vagy kitartó ember. Miután úgy gondolod, hogy valami teljesíthetetlen könnyen feladod. Ne add fel, akkor haladsz a helyes irányba. A kívánságod egyelőre nem válik valóra.

5 – Nagyon rohanó életet élsz. A kívánságod valóra válik, ha kicsit lazítasz a tempón.

6 – Te egy nagyon szerencsés ember vagy az életben, de néha mégis lusta. Ahhoz, hogy teljesüljön a kívánságod kicsit több erőfeszítést kell tenned a dolgok irányába.

7 – Az kívánságod valóra válik, de ez időbe fog telni. Legyél türelmes.

8 – Úgy tűnik, hogy neked ez már egy nagyon régi vágyad. Ne stresszelj rajta sokat, csak gondold azt, hogy meg fog valósulni. Az eredményre nem kell sokat várni.

9 – A kívánságod valóra válik hamarosan. Csak egy dolgod lesz, hogy megkérdezd magadtól: “Ezt hogyan hálálhatom meg?!”

10 – Legyenek szerényebb vágyaid, kicsit sokat kérsz az univerzumtól. Próbálj meg kevesebbel megelégedni, és akkor teljesülhetnek a vágyaid.

11 – A kívánságod nem fog teljesülni. Az oka: Nem hoztál érte semmilyen erőfeszítést, áldozatot.

12 – Megkapod, amire vágytál, hiszen sokat tettél érte.

Forrás: https://www.mindenegyben.com/

WRITER