// //
Stabil hátterű ingatlanfejlesztő - Cordia
rolunk_header_1920x600

Stabil hátterű, tapasztalt,
megbízható fejlesztő

A Cordia a tőkeerős, magyar tulajdonú Futureal-csoport tagja, mely a közép-európai régió egyik legnagyobb lakásfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztőinek egyike (Property EU felmérése, 2012). Számos lezárt és folyamatban lévő projekttel rendelkezünk mind hazánkban, mind a régió további országaiban (Románia, Lengyelország). Magyarországon jelenleg Budapest belvárosában, illetve a budai és pesti kertvárosokban vannak fejlesztéseink. Több mint egy évtizedes ingatlanfejlesztési tapasztalatunk, kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett, képzett szakembereink és tőkeerős anyavállalatunk biztos alapot adnak projektjeinknek és garantálják, hogy az Ön lakása a kívánt szakmai és műszaki tartalommal elkészüljön.

Irodáink

A Cordia Értékesítési Iroda értékesítési csapatunk munkakörnyezeteként, bemutatóteremként, valamint prezentációs- és üzletkötési helyszínként is funkcionál.

Az iroda kialakításának vezérelve a játékosság, elegancia és funkcionalitás kreatív kombinációjában valósult meg. Tervezése során fő szempont volt, hogy vizuálisan elváló, akusztikailag pedig lecsendesített terek jöjjenek létre: ezek – a főbb feladatokat ellátva (showroom, irodarész, prezentációs helyiségek, tárgyalók) – modern, minőségi és persze kényelmes egységet alkotnak.

A tervezés során tudatosan ügyeltünk arra, hogy letisztult, meleg, otthonos környezetben fogadjuk ügyfeleinket. A projektek bemutatására a legmodernebb technológiát képviselő eszközöket használjuk: érintőképernyős monitorok, VR (virtuális valóság) szemüveg és teljes grafikus prezentációk segítségével ismerkedhet meg újépítésű lakásaink kínálatával. Látogasson el hozzánk!